Φαλέκας: «Πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι»

14:59 29/9/2013 - Πηγή: AEK365

H AEK θα αντιμετωπίσει εσωτερικά την "φιλική" ήττα από το Περιστέρι, όπως γράψαμε και πριν από μερικές ώρες. Ο αρχηγός της "Βασίλισσας", Αλέξης Φαλέκας, με παρέμβασή του προς το ebasket.gr, δήλωσε τα παρακάτω:

"Πρέπει και θα προχωρήσουμε ενωμένοι. Πρέπει και θα είμαστε πάντα μαζί! Αντιλαμβάνομαι ότι επικρατεί ένας προβληματισμός για την χθεσινή ήττα -και δικαιολογημένα- όμως φιλικό ήταν. Η ΑΕΚ

κτίζεται για το πρωτάθλημα και για να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1. Βρίσκομαι για τρίτο χρόνο στην ΑΕΚ. Έχω αντιμετωπίσει κι άλλες φορές αντίστοιχες καταστάσεις. H AΕΚ λόγω του ονόματός της δέχεται πίεση. Λογικό είναι αυτό. Ξέρω, όμως, ότι ο πανικός δεν κάνει καλό. Απαιτείται ηρεμία από όλους.

Σας διαβεβαιώνω, ότι γίνεται πολύ σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και σύντομα θα φανεί και στο παρκέ. Έχουμε μπροστά μας δεκαπέντε ημέρες. Είναι επαρκές διάστημα για να λύσουμε εσωτερικά τις όποιες αδυναμίες και να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν πρέπει. Ηρεμία είναι το ζητούμενο. Με ηρεμία πρέπει ν' αντιμετωπίσει την κατάσταση και η διοίκηση. Και όλοι μαζί, όπως προείπα, να προχωρήσουμε. Σας ευχαριστώ..."

Keywords
Τυχαία Θέματα