«Φαλκάο όπως Τόρες, Φορλάν και Αγκουέρο»

21:14 21/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κολομβιανός επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος» στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ανοίγοντας ένα νέο, μεγάλο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Οι άνθρωποι της ομάδας, ασφαλώς, θέλουν να τον βοηθήσουν ώστε να πάρει τη σωστή απόφαση. Η πρόθεσή τους, όμως, να ανταποδώσουν έστω και στο ελάχιστο την προσφορά του παίκτη στην Ατλέτικο όλα τα χρόνια της παρουσίας του, κρύβει φυσικά και την επιθυμία για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομική ικανοποίηση.
«Ξέρουμε πώς

να παραχωρούμε τους μεγάλους αστέρες της ομάδας μας. Κάναμε σωστές επιλογές με τους Τόρες, Φορλάν, Αγουέρο και τώρα ήρθε η σειρά του Φαλκάο. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιος θα τον αντικαταστήσει στην επίθεση, αλλά μπορώ να σας εγγυηθώ ότι και την επόμενη χρονιά, η Ατλέτικο θα είναι ισχυρή» είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας της Μαδρίτης, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν.
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, δεδομένα, είναι θαυμαστής του Ρανταμέλ Φαλκάο και τον τελευταίο καιρό, πολλά είναι τα σενάρια που τον «έστελναν» στο Λονδίνο... πακέτο με τον Ζοσέ Μουρίνιο που στο φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα