Φαν Μπόμελ: Η Γιουβέντους κατάλαβε πως είμαστε πιο δυνατοί

14:57 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη αγωνιστική η Μίλαν έμεινε στο 1-1 με την Γιουβέντους και έχασε την ευκαιρία να διευρύνει την διαφορά από την αντίπαλο της με τον Μαρκ Φαν Μπόμελ ωστόσο να επισημαίνει πως το αποτέλεσμα αυτό έκανε καλό στο ηθικό της πρωταθλήτριας γιατί, όπως είπε, η Γιουβέντους κατάλαβε πως η Μίλαν είναι πιο δυνατή.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Το παιχνίδι κόντρα στην Γιουβέντους μας έκανε πραγματικά καλό από πλευράς ηθικού. Δεν ήταν ωραίο να βλέπεις να ακυρώνεται

κανονικό γκολ του Μουντάρι, αλλά από άποψη ηθικού, έχουμε βελτιωθεί. Τώρα η Γιουβέντους ξέρει πως είμαστε πιο δυνατοί".
Όσο για το ακυρωθέν γκολ του Μουντάρι, ο Φαν Μπόμελ δήλωσε: "Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Γιουβέντους ήρθε και μου είπε πως δεν θα έπρεπε να είμαι θυμωμένος καθώς ακυρώθηκε γκολ και της Γιουβέντους, αλλά εμείς θα μπορούσαμε να είμαστε μπροστά με 2-0 με το γκολ του Μουντάρι, και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ μετά. Το ακυρωθέν γκολ του Μάτρι θα μπορούσε να συμβεί όταν η Γιουβέντους θα ήταν πίσω με τρία, τέσσερα ακόμα και πέντε γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα