«Φαβορί η ΑΕΚ για την άνοδο»

20:23 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ μίλησε στην ιστοσελίδα «gentikoule.gr», ενόψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας με την ΑΕΚ και τόνισε πως η Βασίλισσα είναι αυτή που θεωρείται το φαβορί για την άνοδο.«Τελειώνουμε σήμερα την προετοιμασία μας και η ομάδα είναι η έτοιμη. Πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα. Μπορεί η ΑΕΚ να έχει έμπειρους παίκτες αλλά και εμείς

έχουμε να αντιπαραβάλουμε πράγματα. Ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να μας σπρώξει στη νίκη. Με τον ενθουσιασμό και την όρεξη που έχουμε μπορούμε να φτάσουμε στην πρώτη νίκη. Η ΑΕΚ βάση μεταγραφών φαίνεται σαν φαβορί για την άνοδο αλλά δεν παίζουν τα μπάτζετ ρόλο για το τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Θα δώσουμε τα πάντα, θα ακολουθήσουμε την τακτική μας και έχουμε πιθανότητες να πάρουμε το παιχνίδι.
Είναι θετικό για τον ΟΦΗ ότι θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα δεδομένου ότι οι ομάδες δεν είναι απόλυτα έτοιμες αυτό τον καιρό;
Επειδή η ΑΕΚ είναι καινούργια ομάδα με αρκετές μεταγραφές και αυτοί για να δέσουν θέλουν το χρόνο τους και να βρούνε ρυθμό. Όλες οι ομάδες δεν είναι έτοιμες 100% και είναι θετικό ότι δίνουμε ένα παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες στην πρεμιέρα και στην έδρα μας. Δεν έχουμε ταξίδι, παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε και τον κόσμο στο πλάι μας και όλα αυτά είναι θετικά.
Ριζική ανανέωση φέτος στην ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Πως βλέπεις τα πράγματα;
H ομάδα άλλαξε ολοκληρωτικά φέτος και όλα τα παιδιά έχουν όρεξη για μπάσκετ. Ο κόουτς έκανε την επιλογή παικτών , παιδιών που έχουν κίνητρο και πάθος. Μπορεί να μην είμαστε τόσο έμπειρη ομάδα αλλά με έχουμε πολύ ενέργεια και κίνητρο και είναι πιο σημαντικό αυτό. Δουλεύουμε καλά καθημερινά και χρόνο με τον χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι.
Ένα μήνυμα για τον κόσμο...
Θέλουμε να γίνει ο 6ος παίκτης μας και όχι μόνο στο ματς με την ΑΕΚ. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη και εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να τους το ανταποδώσουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα