Φερέιρα: Συνεχίζουμε τη «μάχη»

22:46 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ σχολίασε πως τίποτα δεν έχει χαθεί σχετικά με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, παρά την ήττα.

«Το γεγονός ότι παίξαμε χωρίς φιλάθλους, δεν αποτελεί ποινή για τους φιλάθλους αλλά τιμωρία για όλο το ποδόσφαιρο. Τέταρτη φορά που παίζω χωρίς φιλάθλους, αλλά δεν είναι αυτή

η λύση. Θα πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος για να δαμάσει τις κακές στιγμές κάποιων φιλάθλων. Από τότε που είμαι εδώ οι κακοί φίλαθλοι είναι οι δικοί μας και όλοι οι άλλοι είναι οι καλοί. ΠΑΟΚ θα μπει στα πλέι οφ και δεν έχει τίποτα να χάσει. Εμείς παίζουμε για τον τίτλο και όσον αφορά το ματς δεν πρόκειται να πω τίποτα για την διαιτησία».

Στη συνέχεια, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Θα έλεγα ότι ήταν ένας αγώνας που διεξήχθη σε κρύα ατμόσφαιρα. Ουσιαστικά το να παίζει κανείς χωρίς φιλάθλους, τιμωρώντας τους φιλάθλους, κάτι που γίνεται συχνά, ουσιαστικά τιμωρεί το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, γιατί έτσι και μιλήσω θα βγάλω πολλά πράγματα από μέσα μου. Δεν θα ακούγονταν όμορφα. Δεν θα ήταν άλλωστε έξυπνο το να το κάνω. Ένεκα της καλής μου αγωγής και του σεβασμού που έχω στο ποδόσφαιρο και τους θεσμούς, θα μου επιτρέψετε να μην κάνω άλλο σχόλιο.

Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει. Σήμερα χάσαμε. Σταματήσαμε να είμαστε πρωτοπόροι, αλλά απομένουν 7 αγώνες. Όσον αφορά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν θα υπάρχουν προβλήματα. Θα γίνει με θεατές. Πιστεύω ότι εσείς ως επαγγελματίες των ΜΜΕ θα κατανοήσετε τα συναισθήματα που έχει ένας άλλος επαγγελματίας του ποδοσφαίρου, που βλέπει να συμβαίνουν πράγματα που δεν είναι σοβαρά. Όσον αφορά του φιλάθλους μας, τους περιμένω στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είμαι σίγουροι ότι και εκείνοι, όπως και εμείς, θυμούνται καλές περιόδους της ομάδας, όπου κερδίζαμε τους πολύπλοκους αγώνες.

Είναι η πρώτη φορά που πέσαμε από την κορυφή. Μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι εδώ, η ομάδα θα συνεχίσει να μάχεται για τους στόχους της. Δεν θα χάσω άλλο χρόνο για να μιλήσω για πράγματα που δεν μπορώ να λύσω. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας. Να ξέρετε ότι πάντοτε έλεγα αυτά που αισθανόμουν και αυτά που έπρεπε να ειπωθούν.

Το να αρχίσω να μιλαω για τα πράγματα που πρέπει, δεν συνάδει με τον τρόπο που ξέρω να είμαι ευγενικός. Θα πω κάτι για τους υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας προσπαθήσουν να επιλύουν τα προβλήματα με άλλο τρόπο. Είμαι 1,5 χρόνο εδώ και είναι η 4η φορά που παίζουμε χωρίς φιλάθλους. Δεν θα έλεγα ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού κάνουν κακές πράξεις. Πιστέψτε με δεν έχω ποτέ στην ζωή μου, τόσους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο για να ρυθμίσουν αυτά τα θέματα. Δεν είναι λύση αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα