Φέρντιναντ: Ποια είναι η ταυτότητα της Εθνικής Αγγλίας;

13:31 13/8/2013 - Πηγή: AEK365

Την απογοήτευση του για το γεγονός πως η Εθνική Αγγλίας δεν έχει ξεκάθαρο αγωνιστικό προφίλ εξέφρασε ο Ρίο Φέρντιναντ ο οποίος αναρωτήθηκε ποια είναι η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας ενώ πρόσθεσε πως οι νεαροί Άγγλοι ποδοσφαιριστές δεν μαθαίνουν τακτική.
Σε δηλώσεις του ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Ποια είναι η ταυτότητα μας; Είχαμε δει κάτι όταν ήταν ο Γουόντλ προπονητής και πιστέψαμε ότι ήμασταν στην αρχή ενός πλάνου που ήθελε να περάσει στην ομάδα. Από τότε δεν έχουμε δει κάτι συγκεκριμένο

από την Εθνική. Αντίθετα, άλλες εθνικές ομάδες, όπως η Ιταλία, η Βραζιλία, η Δανία, η Ισπανία και η Ολλανδία αν αφαιρέσεις από τις φανέλες τα ονόματα των παικτών θα μπορείς να τους αναγνωρίσεις γιατί παίζουν ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο. Σε αυτές τις ομάδες μπορείς να βάλεις έναν παίκτη από τις μικρές εθνικές ομάδες και να μην έχει την δύναμη και την ταχύτητα αλλά τακτικά θα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει γιατί θα του έχουν μάθει. Μπορεί να μην προκριθούμε στο επόμενο Μουντιάλ ή το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά προτιμώ να συμβεί αυτό από το να μην έχει αλλάξει αγωνιστικά η Αγγλία και τα επόμενα δέκα χρόνια να μην έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα για την οποία θα είμαστε όλοι υπερήφανοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα