Φέτσης: Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας

20:01 10/2/2013 - Πηγή: AEK365

Εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ ήταν σήμερα ο Φώντας Φέτσης, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως πλέον η «Ένωση» έχει πετύχει τον πρώτο στόχο της και να εξασφαλίσει την παραμονή της και παράλληλα επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

«Ήταν 5η συνεχόμενη επιτυχία μας. Επιβεβαιώθηκε η αγωνιστική μας άνοδο. Έχουμε βρει ρυθμό και παιχνίδι με το παιχνίδι επιβεβαιωνόμαστε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Για τη θέση του αριστερού χαφ

στον ρόμβο είπε: «Πιστεύω ότι αυτή είναι η θέση που μου ταιριάζει περισσότερο. Αλλά δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όπου και αν αγωνίζομαι»

Για το αν ανησύχησαν μετά την αποβολή του Κορδέρο δήλωσε: «Ανησυχήσαμε λίγο, αυτό είναι αλήθεια, αλλά αμυνθήκαμε καλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Όσο περνούσε μάλιστα η ώρα, πιστεύαμε περισσότερο ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν με τη σημερινή νίκη «κλείδωσε» η παραμονή είπε: «Τον πρώτο στόχο τον πετύχαμε. Είμαστε η ΑΕΚ και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Με τον κόσμο στο πλευρό μας θα πάμε για το καλύτερο στην συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα