Φεύγει από ΑΕΚ Λάρνακας ο Ελευθερόπουλος

11:31 16/12/2013 - Πηγή: AEK365

Στο διάστημα που ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ Λάρνακας έδειξε πως δεν μπορεί να βελτιώσει την ομάδα και να την οδηγήσει στον στόχο της πρώτης εξάδας και έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της διοίκησης ψάχνουν για νέο προπονητή.
Οι κιτρινοπράσινοι δυσκολεύονται να νικήσουν είτε παίζουν καλά είτε όχι, αλλά όλα συνηγορούν ότι η προχθεσινή εμφάνιση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο κόσμος έχει κουραστεί και ζητά την απομάκρυνση του Ελλαδίτη

τεχνικού και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά πλέον.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες αφού οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Με μόλις 16 βαθμούς και πέντε ήττες σε 13 ματς, και εφτά βαθμούς μακριά από τον 6ο ΑΠΟΕΛ, που έχει αγώνα λιγότερο.
Παράλληλα, επικρατεί και διοικητική αβεβαιότητα. Είναι γεγονός ότι μετά την παραίτηση του προέδρου της ΑΕΚ, Κώστα Μιχαηλίδη, ο σύλλογος μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι. Κανείς δεν επέδειξε ενδιαφέρον για να αναλάβει την προεδρία, οι παίκτες έχουν να παίρνουν μισθούς, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η μετεγγραφική περίοδος και η αβεβαιότητα όλο και μεγαλώνει.
Η Γενική Συνέλευση του συλλόγου είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη και γίνονται προσπάθειες από παράγοντες του συλλόγου, ώστε να βρεθεί αξιόπιστη λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα