Φιλική εξάρα για Παναθηναϊκό

22:16 4/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η δυναμική της Μικτής Χέδερλαντ να μην... αφήνει πολλά περιθώρια για την εξαγωγή συμπερασμάτων, ωστόσο, ο «νέος» Παναθηναϊκός του Γιάννη Αναστασίου άφησε θετικές εντυπώσεις επικρατώντας 6-1 στο φιλικό της Πέμπτης.

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν ευδιάθετοι και έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο μερικά από τα πράγματα που θέλει να περάσει ο Έλληνας τεχνικός στο παιχνίδι τους. Το «τριφύλλι» είχε στην σύνθεσή του πολλά νέα πρόσωπα,

όπως για παράδειγμα τον Ναΐμ Ααράμπ, ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον τεχνικό ηγέτη του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες και αν ικανοποιήσει με την απόδοσή του θα αποκτηθεί.

Θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του με τα «πράσινα» άφησε ο Έρικ Μπαϊράμι, ο οποίος σε μισή ώρα συμμετοχής σημείωσε δύο τέρματα και τα υπόλοιπα σημείωσαν οι Κουσίδης, Ζέκα και Αποστολόπουλος.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα ήταν η Πρέσικχααφ, ωστόσο, την Τετάρτη (3/7) απεβίωσε μέλος της διοίκησης και σε ένδειξη σεβασμού, η ομάδα δεν αγωνίστηκε στο φιλικό και τη θέση της πήρε μικτή ομάδα από το Χέδερλαντ.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν δίνει την ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου για ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του, αλλά και να δει στο γήπεδο όσα έχουν δουλέψει οι «πράσινοι» τις προηγούμενες μέρες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «πράσινους», καθώς μόλις στο 5' ο Κουσίδης άνοιξε το σκορ. Ο νεαρός άσος κατέβασε ωραία την μπάλα, έπειτα από σέντρα του Αποστολόπουλου και με δυνατό αριστερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα.

Μάλιστα, στο 22' το «τριφύλλι» πήρε... αέρα δύο τερμάτων με τον Ζέκα, σε μία εξαιρετική φάση από πλευράς των «πράσινων». Ο Πορτογάλος έδωσε στον Αποστολόπουλο, αυτός έδωσε στον Κουσίδη, ο οποίος... έβγαλε τετ-α-τετ τον Ζέκα, που με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το 2-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα