Ήττα για τον Ολυμπιακό στο Μεστάγια

01:26 11/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο Ολυμπιακός δεν απέφυγε την ήττα (2-1) από τη Βαλένθια στο "Μεστάγια".

Το ματς

Ο Ολυμπιακός δεχόμενος πίεση από την Βαλένθια που μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ρομπέρτο έπεσε στα πόδια του Ποστίγκα για να τον κόψει όμως η μπάλα πήγε στον Παπάζογλου που έκανε το λάθος να την χάσει και την αφήσει έτσι να πάει στα πόδια του Μπανέγα

που με σουτ έκανε το 1-0. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, δέχτηκαν το 2-0 από τον Πόστιγκα στο 41', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Το παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν και να γίνεται περισσότερο παιχνίδι κέντρου. Ωστόσο, παρά την εμφανή βελτίωση του Ολυμπιακού ανασταλτικά οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο απειλητικοί και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 62', με τον Ζόνας να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Το γκολ ήρθε από τον Ολαϊτάν στο 85ο λεπτό, με τον ίδιο να σκοράρει και τρία λεπτά μετά, αλλά η φάση ήταν ως μη γενόμενη, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν για την ισοφάριση, με το 2-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Βαλένθια: Ντιέγκο Άλβες (46' Γκουάιτα), Ραμί (46' Βίκτορ Ρουίς), Πόστιγκα (62' Τσούμπι), Μπανέγα (46' Παρέχο), Περέιρα (46' Μπαραγάν), Μπερνάτ (43' Σισοκό, 68' Γουαρδάδο), Φουέγο (46' Ρομέου), Βιέρα (46' Ζόνας), Ρικάρντο Κόστα (46' Ματιέ), Μίτσελ (46' Κανάλες), Φέδε (46' Ιμπάνιεθ)

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο (46' Μέγιερι), Παπάζογλου (75' Σαλίνο), Μεντζανί, Σιόβας (46' Μανωλάς), Χολέμπας, Φέισα (66' Σάμαρης), Μανιάτης (60' Μασάντο), Κάμπελ (46' Φουστέρ), Ντομίνγκες (46' Ολαϊτάν), Βάις (66' Φετφατζίδης), Μήτρογλου (60' Σαβιόλα)

Keywords
Τυχαία Θέματα