Φιλική νίκη για Αστέρα

17:49 19/11/2013 - Πηγή: AEK365

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φιλικό που διοργάνωσε η ΑΕ Σπάρτης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να επικρατούν 3-0 χάρη σε τέρματα των Καράσκο (12', 50') και Χουάνμα (40').

Ένα φιλικό, στο περιθώριο του οποίου τιμήθηκαν οι μεγαλομέτοχοι του Αστέρα Τρίπολης από τους ανθρώπους της Σπάρτης για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της Πελοποννήσου, με τους Αρκάδες νικητές. Η ομάδα του Βεργέτη σκόραρε στο 12' με τον Καράσκο, ενώ η Σπάρτη έγινε επιθετική και κοίταξε

στα μάτια μια από τις καλύτερες ομάδες της Super League, έχοντας δοκάρι στο 20' με τον Χαλίλι!

Το δεύτερο γκολ του αγώνα ήρθε στο 40' από τον Χουάνμα, ενώ στο 50' ο Καράσκο με ωραία ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Σπάρτη: Χανιώτης, Πετρόπουλος, Αδαμόπουλος, Μοσχογιάννης, Μαρσής, Χοτζάι, Σπηλιωτόπουλος, Τσούκλης, Γκέρτσος, Αράπογλου, Σεμερτζίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χαλίλι, Μποροδήμος, Σπυρόπουλος, Τσούβαλης, Πρασσάς, Κουρούλας, Σπυρόπουλος, Ηλιόπουλος, Κελεμένης.

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Βαζούκης, Καστριτσέας, Μουνάφο, Ουρτάδο, Κάφα, Χουάνμα, Καράσκο, Μπακασέτας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπουρτζής, Γκίτζιας, Μυρσινιάς, Κυριακόπουλος, Καρυδόπουλος, Τσόφλιος, Τογρού, Χρήστου, Γογωνάς, Βελισσάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα