Φιλική νίκη για Ολυμπιακό

16:13 31/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Πίνο μετά την απόκτησή του από τους «ερυθρόλευκους». Οι πρωταθλητές έδωσαν φιλική αναμέτρηση με την Καλλιθέα, όπου δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα επικρατώντας 4-1.
Στο 19' ο Μασάντο με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια και

το 23' ήταν η σειρά του Φετφατζίδη να σκοράρει για το 2-0. Το πρώτο μέρος «έκλεισε» με ακόμα ένα γκολ για την ομάδα του Πειραιά, όταν ο Πάντελιτς στο 44' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στην επανάληψη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές. Στο 83' η Καλλιθέα μείωσε σε 3-1 με τέρμα του Σιμόν για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μήτρογλου στο 89'.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Χολέβας, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο, Πίνο, Φετφατζίδης, Πάντελιτς.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Μέγιερι, Μανωλάς, Μοδέστο, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Μανιάτης, Φουστέρ, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μήτρογλου.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Φραγκής, Μουστακίδης, Πίκολο, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης, Σταύρου, Ατματσίδης, Ματσούκας, Ντακόλ, Μαρουκάκης.
Αγωνίστηκαν και οι Μιχελής, Αρβανίτης, Χαροντάκης, Αμπλάι, Καλτσάς, Κολοφώτης, Σιμόν, Θεολόγου, Δημητρίου, Λιόσης, Σεμπέκος, Αφουξενίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα