Φινάλε με πανηγυρικό κλίμα

17:12 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με τη λήξη του τουρνουά Masters μπιτς βόλεϊ στην Αίγινα, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και αρμόδιος σε θέματα μπιτς βόλεϊ, Γιάννης Στουραϊτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά.

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους συνδιοργανωτές του 1ου σταθμού Πανελλήνιου Masters για το 2012, στους αθλητές-τριες, στους διαιτητές, στους εργαζόμενους και στους εθελοντές που όλοι μαζί έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Αίγινας, στην Lipton

Ice Tea και σε όλους τους χορηγούς που με τη συνδρομή τους συνεισφέρουν σε αυτή τη δύσκολη εποχή για όλους.

Με την προσφορά όσων προαναφέραμε, συνεχίζεται μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα για το άνοιγμα του αθλήματος στα σωματεία και στις Ενώσεις έτσι ώστε μαζί με τις ανεξάρτητες διοργανώσεις το σύνθημα «κάθε παραλία και φιλέ» να παίρνει... σάρκα και οστά.

Αυτό που αλλάξαμε είναι το μπιτς βόλεϊ να πάψει να είναι ο καλοκαιρινός προορισμός των διοικούντων και παροικούντων την... Ιερουσαλήμ και να αξιοποιήσει τον ήλιο, τη θάλασσα και τους εννέα μήνες καλοκαιριού στην χώρα μας, δίνοντας τη δυνατότητα να το ζήσουν και να το χαρούν όσοι το δυνατόν περισσότεροι αθλούμενοι που θα έρθουν σε επαφή με αυτό».

O δήμαρχος Αίγινας, Θεοδόσης Σακκιώτης, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πολύ μεγάλη επιτυχία της φετινής διοργάνωσης. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία και το επιτελείο της που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός. Φέτος το επίπεδο τον αθλητών ήταν πολύ υψηλότερο από πέρυσι από πέρυσι και οι συμμετοχές πολλές περισσότερες. Ο χώρος φιλοξενίας ήταν ελκυστικός και θαυμάσιος. Πρόκειται για μια σπουδαία αρχαιολογική θέση. Μιλάμε για τον ναό του Απόλλωνα.

Έτσι συνδυάζουμε αθλητισμό και πολιτισμό, κάτι που στις μέρες μας αξίζει να προσπαθούμε. Πολλά τα θετικά στοιχεία για το νησί από την διοργάνωση. Η Αίγινα έχει πολλές φυσικές ομορφιές, η φιλοξενία των ανθρώπων είναι άριστη και όλοι οι επαγγελματίες του νησιού καταβάλουν προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον».

Ο πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, Τάκης Βάρτζελης, είπε, «ο φετινός χώρος διεξαγωγής των αγώνων πληροί τις κατάλληλες συνθήκες. Φέτος η συμμετοχή των ομάδων ήταν απίστευτα μεγάλη και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Αναγκαστήκαμε να φτιάξουμε και 3ο γήπεδο στο Μαραθώνα ώστε να καλύψουμε τις απαιτήσεις των αγώνων. Το άθλημα αναπτύσσεται και εν μέρη έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ανοίξαμε νωρίς την τουριστική περίοδο εδώ στο νησί. Το όφελος της διοργάνωσης για το νησί δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και πολιτιστικό. Στόχος μας τα επόμενα χρόνια να γίνει θεσμός η φιλοξενία ενός σιρκουί Masters. Τις επόμενες χρονιές αν μας δοθεί η δυνατότητα θα αξιοποιήσουμε και την περιφέρεια της Αίγινας. Ευχαριστούμε την ΕΟΠΕ και όλο της το προσωπικό για την άριστη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Φυσικά και τους χορηγούς που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τίποτα».


Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Αίγινα

Keywords
Τυχαία Θέματα