Φωνάζουν στην Ρεάλ για την διαιτησία

10:36 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προτίμησε να μην μιλήσει ευθέως για την διαιτησία στο "Καμπ Νου" αλλά ο Ίκερ Κασίγιας υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα ευνοήθηκε από την διαιτησία στον δεύτερο προημιτελικό όπου η Ρεάλ Μαδρίτης αν και ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Σε δηλώσεις του μετά το τελικό 2-2 ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια μας. Σηκώσαμε ανάστημα και παίξαμε ποδόσφαιρο. Υπήρξαν αποφάσεις

που ευνόησαν τους αντιπάλους μας. Στο τέλος μίλησα με τον διαιτητή και του είπα κάποια πράγματα εν θερμώ. Όλος ο κόσμος είδε ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είναι κρίμα που δεν τις αξιοποιήσαμε, σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που είχε λίγες και τις εκμεταλλεύτηκε. Είμαστε στεναχωρημένοι για τον αποκλεισμό, αλλά ικανοποιημένοι για το πρόσωπο που δείξαμε. Πλέον στρεφόμαστε στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ".

Τα παράπονα του για την διαιτησία εξέφρασε και ο Τσάμπι Αλόνσο, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς με τον έμπειρο μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης να δηλώνει: "Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες για την διαιτησία αλλά στο τέλος οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν υπερβολικές. Φτάσαμε πολύ κοντά στην πρόκριση. Μας έλειψε το κάτι παραπάνω, αλλά πιστεύω πως τα συμπεράσματα είναι θετικά και σήμερα ξεπεράσαμε ένα ψυχολογικό εμπόδιο. Δεν είναι απίθανο να κερδίσουμε εδώ. Η ομάδα έχει ποιότητα και δυνατότητες. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν δίκαιο αφού αντι να προηγούμαστε εμείς, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια. Πιστεύω πως η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς και όχι στην ρεβάνς".

Keywords
Τυχαία Θέματα