«Φορούσαν κόκκινα οι διαιτητές»

11:43 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από το "Στάμφορντ Μπριτζ" επικρατώντας με 3-2 της Τσέλσι με τους γηπεδούχους να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία του Κλάτενμπεργκ τον οποίο "στολίζουν" σήμερα οι βρετανικές εφημερίδες.
Η Τσέλσι διαμαρτύρεται σωστά για την αποβολή του Φερνάντο Τόρες με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά και για το τρίτο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο Ερνάντες ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο βρετανικός Τύπος στάθηκε στις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι. Πιο συγκεκριμένα:

Daily Mail: "Απίστευτη κόκκινη κάρτα για τον Τόρες και το οφσάιντ γκολ του Ερνάντες δίνουν την νίκη στην Γιουνάιτεντ μέσα στο ‘Στάμφορντ Μπριτζ'. Οι καλοί αγώνες όπως αυτός θα πρέπει να κρίνονται από μια στιγμή μαγείας, από μια φανταστική ενέργεια. Δυστυχώς όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε έχοντας ως εύνοια μια από τις χειρότερες διαιτησίες στην ιστορία της Premier League".
The Sun: "Το... λεωφορείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθυστέρησε να αποχωρήσει από το ‘Στάμφορντ Μπριτζ' επειδή περίμενε τον Μαρκ Κλάτενμπουργκ και τους βοηθούς του. Οι οπαδοί της Τσέλσι είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι το διαιτητικό τρίο φορούσε την κόκκινη φανέλα αφού βοήθησε την Γιουνάιτεντ να φύγει με την νίκη από το ‘Στάμφορντ Μπριτζ' για πρώτη φορά επί εποχής Αμπράμοβιτς".
BBC: "Η Γιουνάιτεντ έκλεισε το χάσμα στην κορυφή στον ένα βαθμό μετά το γκολ του Χαβιέ Ερνάντες που έδωσε μια αμφισβητούμενη νίκη απέναντι στην Τσέλσι των εννιά ποδοσφαιριστών".
MIRROR: "Ο Φέργκι κερδίζει το θρίλερ με τους Τόρες και Ιβάνοβιτς να αντικρίζουν την κόκκινη κάρτα. Ο Ντι Ματέο γνώρισε την πρώτη ήττα στην σεζόν σε ένα γεμάτο περιστατικά απόγευμα στο ‘Στάμφορντ Μπριτζ' που έφερε την Γιουνάιτεντ ένα βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους".

Keywords
Τυχαία Θέματα