Φοβού τον Σεσκ…

18:26 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος πριν την άφιξη της παρέας του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο Καταλανός, πρώην μέσος της Αρσεναλ απ-έδειξε ξανά ότι μπορεί να λειτουργήσει άριστα σαν επιθετικός και κόντρα στην Μαγιόρκα, τρόμαξε κόσμο, έχοντας κάνει χατ τρικ από το 46'! Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Σεσκ θα πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα του «Καμπ Νόου» για τους «8» του Champions League

κόντρα στους πανίσχυρους Παριζιάνους και εμείς πάμε να δούμε τα... επιτεύγματά του μετά τον τελευταίο αγώνα των 4 φορές πρωταθλητών Ευρώπης στην Primera Division.
Ο 25χρονος χρειάστηκε 469 επίσημους αγώνες στην καριέρα του για να σημειώσει χατ τρικ, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ όσο ήταν Gunner. Με αυτό, έβαλε τέλος σε 15 σερί χατ τρικ του Μέσι στο πρωτάθλημα αφού τελευταίος Μπλαουγκράνα που είχε σκοράρει 3 φορές πριν τον Αργεντινό ήταν ο Σεϊντού Κεϊτά (!!!) στις 25 Οκτωβρίου του 2009.

Ο Σεσκ είναι μόλις ο δεύτερος Ισπανός παίκτης της Μπάρτσα που πετυχαίνει χατ τρικ στην Primera τον αιώνα που διανύουμε μετά τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος το είχε κάνει στις 3 Φεβρουαρίου του 2001 σε παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Με την εμφάνιση κόντρα στην Μαγιόρκα στο «Καμπ Νόου» έφτασε διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ (12-10), όπως είχε κάνει στην πρώτη του σεζόν ως Μπλαουγκράνα (15-17). Πλέον βρίσκεται στο top3 των Καταλανών σε σκοράρισμα και σερβίρισμα. Γκολ: Μέσι (57), Βίγια (14), Σεσκ (12), ασίστ: Ινιέστα (16), Μέσι (14), Σεσκ (10).

Αυτή ήταν η τρίτη φορά επί των ημερών του στην Μπαρτσελόνα που πετυχαίνει τουλάχιστον δύο γκολ σε ένα ματς και στο διάστημα αυτό κανένας άλλος χαφ δεν έχει σκοράρει περισσότερες φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα (16).

Keywords
Τυχαία Θέματα