Φοβούνται επεισόδια στην Πεσκάρα

13:53 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η αστυνομία της Ιταλίας, με αφορμή την χρόνια κόντρα μεταξύ των οπαδών της Πεσκάρα και της Λάτσιο, δεν κρύβει την ανησυχία της για πιθανά επεισόδια ενόψει της αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική της Serie A.
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην πόλη είναι οι αφίσες που υπάρχουν στον δρόμο και προσκαλούν τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο. Σε αυτές εμφανίζεται ένας κυνηγός να πυροβολεί έναν αητό, σύμβολο της Λάτσιο, με την επιγραφή

"άνοιξε η κυνηγετική περίοδος".
Από το πρωί της Κυριακής οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο θα τεθούν εκτός κυκλοφορίας εκτός από την λωρίδα έκτακτης ανάγκης όπως ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος της Πεσκάρα, Μπερναρντίνο Φιορίλι. Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος: "Γνωρίζοντας την αντιπαλότητα των οπαδών των δυο ομάδων, θεωρώ πως το παιχνίδι της Κυριακής είναι υψηλού κινδύνου. Για τον λόγο αυτό πρέπει να παρθούν ανάλογες αποφάσεις".
Από την μεριά της η Λάτσιο εμφανίζεται να ζητά έκτακτα μέτρα ασφαλείας τόσο για την αποστολή της ομάδας όσο και για τους οπαδούς που θα βρεθούν στο γήπεδο ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την διοίκηση της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα