Φρικιαστικές λεπτομέρειες για την εκτέλεση του Καντάφι

22:20 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για τις συνθήκες της εκτέλεσης του Μουαμάρ Καντάφι όσο και από το φρικαλέο σόου που συνεχίζεται με το πτώμα του.Νέο αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει τα βασανιστήρια που υπέστη ο συνταγματάρχης λίγο πριν από τον θάνατό του. Συγκεκριμένα εκτός από τα χτυπήματα τον σοδόμησαν με μαχαίρι και μάλιστα το τράβηξαν με κινητό τηλέφωνο, την ώρα που τον έβγαζαν από το κρησφύγετο του.

Οι πληροφορίες

αυτές έρχονται να προσθέσουν ένα ακόμα κεφάλαιο φρίκης όταν το πτώμα του Καντάφι και του γιού του Μουτασίμ έχουν γίνει λαϊκό έκθεμα. Τα δύο πτώματα είναι σε τραγική κατάσταση με τεράστιες ουλές από τις νεκροψίες ενώ έχει αρχίσει και η σήψη. Παρ'όλα αυτά παραμένουν σε ψυγείο κρεοπωλείου όπου ο κόσμος κάνει ουρές για να τα δει.

Ανάλογη τύχη με τον συνταγματάρχη φαίνεται πως έχουν και πολλοί οπαδοί του. Η οργάνωση Human Rights Watch ανακοίνωσε ότι 53 άνθρωποι, πιστοί στο καθεστώς του Μουάμαρ Καντάφι, πιθανότατα εκτελέσθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες σε ξενοδοχείο της Σύρτης, του τελευταίου προπυργίου του προηγούμενου καθεστώτος που έπεσε την περασμένη Πέμπτη.

Δημοσιογράφος που βρέθηκε το Σάββατο στο ξενοδοχείο Mahari είδε περισσότερα από εξήντα πτώματα σε αποσύνθεση, συγκεντρωμένα στον κήπο, ορισμένα με τα χέρια δεμένα στην πλάτη, και πολλά έχοντας δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα