Eφτασε στη Μερσίνη η Εθνική

17:54 20/6/2013 - Πηγή: AEK365

Παρά το πρωινό ξύπνημα (έπρεπε να βρίσκονται από τις 08.00 στο Ελ. Βενιζέλος) το κέφι δεν έλλειπε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας Γυναικών, με την Ελένη Κιόση και τον Κυριάκο Καμπερίδη να έχουν αναλάβει να ξυπνήσουν όλους τους υπόλοιπους με τα πειράγματα τους.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιάννης Στουραΐτης) αναχώρησε νωρίς το πρωί (Αθήνα - Κωνσταντινούπολη - Άδανα αεροπορικώς κι από κει οδικώς) φτάνοντας νωρίς το απόγευμα στην Μερσίνη της Τουρκίας

όπου φιλοξενούνται οι Μεσογειακοί Αγώνες 2013.

Η Εθνική βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Σλοβενία (την αντιμετωπίζουμε στις 22/6 και ώρα 15.30) και την Τουρκία (στις 26/6 και ώρα 15.30 το παιχνίδι).

«Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που δουλέψαμε μετά τον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος, υπάρχει σημαντική βελτίωση στην ομάδα και κάθε μέρα που περνάμε γινόμαστε και καλύτερες» δήλωσε η Μαρία Γενιτσαρίδη λίγο προτού αναχωρήσει η αποστολή.

Η 19άχρονη ακραία αν και ετοιμάζεται να συμμετάσχει στην πρώτη της μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική Γυναικών τόνισε ότι «δεν έχω καθόλου άγχος, αλλά αντιθέτως μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω πάρα πολύ να έχει η ομάδα μια πετυχημένη πορεία στη διοργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα