«Γελάς με τον Μπαλοτέλι»

12:48 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

Για άλλη μια σεζόν, ο Μάριο Μπαλοτέλι απασχολεί με τα καμώματα του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ωστόσο να υποστηρίζει πως ο Ιταλός επιθετικός προσφέρει γέλιο σε όποιον δουλεύει μαζί του.

Ο Σουηδός επιθετικός συνυπήρξε με τον Μπαλοτέλι στην Ίντερ και σε δηλώσεις του τόνισε: " Είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης και ένα απίστευτο ταλέντο. Όταν ο Μάριο αποδίδει τα μέγιστα που μπορεί ,τότε μπορεί να πληγώσει όλες τις άμυνες του κόσμου. Αν έχεις περάσει χρόνο με τον Μάριο, τότε είναι σίγουρο πως θα τον αγαπήσεις . Ακόμα κι αν δεν είναι ο πιο εύκολος ποδοσφαιριστής

στον κόσμο για να προπονήσεις, αν μιλήσεις με παλιούς του προπονητές, όπως ο Μουρίνιο, τότε θα σου πουν πως το να δουλεύεις με τον Μάριο σε κάνει να χαμογελάς".
Για την συμβολή που μπορεί να έχει ο Μπαλοτέλι στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: "Η Σίτι έχει μείνει πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν ένας παίκτης μπορεί να καλύψει τη διαφορά και να φέρει τον τίτλο αυτός είναι ο Μάριο. Παρά το επίπεδο των παικτών της Σίτι, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Μάριο είναι ο πιο ικανός από όλους".
Τέλος, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν παρέλειψε να δώσει μια συμβουλή στον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, που αφορά στον Μπαλοτέλι: "Προσπάθησα να βοηθήσω τον Μάριο γιατί η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές είναι αρκετά παρορμητικός και παίρνει αποφάσεις της στιγμής, αλλά αυτή είναι η προσωπικότητά του. Ο Ρομπέρτο ξέρει, όπως και εγώ, πως για να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό του Μάριο πρέπει να τον αγαπάς. Σε αυτό θα αντιδράσει καλύτερα. Και αν ο Μάριο παίξει στο 100% του, τότε η Σίτι έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα