Γεμάτη σεζόν για Δουβαλίδη και Κυριακοπούλου

17:16 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

«Γεμάτη» θα είναι η σεζόν για τον Κώστα Δουβαλίδη, που ήδη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε τρία μίτινγκ στο εξωτερικό. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 60 μ. εμπ., θα κάνει τον πρώτο του αγώνα την 1η Φεβρουαρίου στην Καρλσρούη και μια μέρα μετά θα βρεθεί στη Μόσχα, προκειμένου να συμμετάσχει στο γνωστό μίτινγκ «Ρώσικος Χειμώνας». Ο Δουβαλίδης, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δοκιμάσει το καλοκαίρι

τις δυνάμεις του στα 400 μ. εμπόδια, θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Λευκωσία από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έχει κλείσει να αγωνιστεί στην Στοκχόλμη (6/2), ενώ στον προγραμματισμό του είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (15-16/2). Η διοργάνωση όμως που κεντρίζει περισσότερο τον αθλητή είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ. Το όριο συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός στα 60 μ. εμπ. είναι 7.74 και το ρεκόρ του αθλητή είναι 7.63 από το 2012.

Τους αγώνες του χειμώνα έχει προγραμματίσει και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η κορυφαία ελληνίδα άλτρια του επί κοντώ, έχει σκοπό να πάρει μέρος τουλάχιστον σε πέντε αγώνες στη χειμερινή περίοδο. Η αρχή θα γίνει θα γίνει στο Ρουέν της Γαλλίας, στις 25 Ιανουαρίου, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στη Στοκχόλμη (6/2), στη Γάνδη (9/2) και φυσικά το περίφημο μίτινγκ του Μπούμπκα στο Ντόνετσκ (15/2). Απώτερος στόχος της Κυριακοπούλου δεν μπορεί παρά να είναι η συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα