Γεωργαντζόγλου για ΠΑΕ!

15:17 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Για τον αγώνα ΑΕΚ-Απόλλωνα Πάτρας είχαμε ζητήσει τη γνώμη του καθηγητή Κυριάκου Χήνα και μας την έστειλε, χθες, αλλά εμπλουτισμένη με μία είδηση, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «βόμβα». Ο κ. Χήνας που στηρίζει την προσπάθεια Γεωργαντζόγλου στην ΚΑΕ, έστω κι αν οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν διαταραχθεί στο πρόσφατο παρελθόν, αποκάλυψε τις... άγνωστες φιλοδοξίες του Καππαδόκη επιχειρηματία, προκειμένου για την ΠΑΕ!

Τι αναφέρει

η επιστολή Χήνα που εστάλη χθες για λογαριασμό της «ΩΡΑΣ των σπορ»:

«Στον αγώνα του Σαββάτου όπου καθορίζεται η πρωταγωνιστική πορεία της ΑΕΚ μακάρι να είναι ελάχιστοι όσοι απουσιάσουν λεηλατημένοι από μικροψυχίες και προφάσεις.

Οι παρόντες αφοσίωσης γνωρίζουν ότι η νίκη ανοίγει ορίζοντες, σε συνδυασμό με το πρόταγμα ότι έχουμε την καλύτερη πεντάδα της κατηγορίας, έναν ελπιδοφόρο αποφασισμένο προπονητή και βατό πρόγραμμα από τις 25 Φεβρουαρίου. Μετά τη συναίνεση Φιλίππου στο σχέδιο για κοινωνικοποιημένη ΚΑΕ είναι σίγουρη η αφετηρία ανάκαμψης, με την ενότητα όλων των Ενωσιτών, εάν δεν διαταραχθεί η ισορροπία με τη φημολογούμενη τον Ιούνιο προώθηση του Ν. Γεωργαντζόγλου στον ηγετικό πυρήνα της ΠΑΕ. Όλοι μαζί του χρόνου θα διεκδικήσουμε αμέσως πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1».

Keywords
Τυχαία Θέματα