Γεωργιάδης: Καταφέραμε και... χάσαμε

12:13 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο στην Τούμπα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε κακή μέρα και, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη, κατάφερε να χάσει το παιχνίδι με 3-2 καθώς, όπως υποστήριξε, η ομάδα δεν μπήκε καθόλου καλά στον αγώνα. Παράλληλα σημείωσε πως από την ήττα κρατά μόνο την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το 3-0 και σημείωσε πως θα ήθελε το πρώτο του γκολ να συνδυαζόταν με νίκη της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ"
- Αρχικά δεν έκρυψε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να καθαρίζει τέτοια ματς από νωρίς λέγοντας
"Ήταν μια κακή μέρα για τον ΠΑΟΚ. Παιχνίδια σαν και αυτά, με ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης και αγωνιζόμενοι στην έδρα μας, θα πρέπει να τα... καθαρίζουμε από το πρώτο 20λεπτο. Εμείς όμως... καταφέραμε και το χάσαμε. Δεν μπήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα στο παιχνίδι, κάθε άλλο. Από το παιχνίδι του Σαββάτου μπορούμε να κρατήσουμε μόνο την αντίδραση της ομάδας μετά το 0-3. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, το παλέψαμε και είχαμε τα περιθώρια να γυρίσουμε τον αγώνα, αν ήμασταν πιο πιεστικοί αλλά και πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια".
- Υπάρχει εξήγηση για το μπλακ άουτ στην αρχή του αγώνα;
"Ασφαλώς και δεν είναι καθόλου θετικό το γεγονός ότι είχαμε ένα τόσο κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι αν, μάλιστα, θυμηθούμε ανάλογες περιπτώσεις στους αγώνες με Ολυμπιακό και Ουντινέζε. Δεν είμαι ο κατάλληλος να δώσει εξηγήσεις, παρά μόνο ο προπονητής, που θα πρέπει να βρει τον τρόπο, προκειμένου να αποφεύγουμε αυτά τα λάθη στην αρχή του αγώνα. Ας μην ξεχνάμε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και όταν μια ομάδα αρχίζει ουσιαστικά τον αγώνα με ένα και δυο γκολ σε βάρος της, τότε, αν μη τι άλλο, η ψυχολογία θα είναι με το μέρος του αντιπάλου".
- Τι φταίει και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί τη φετινή σεζόν να αξιοποιήσει την έδρα του;
"Η αλήθεια είναι ότι παραδοσιακά η ομάδα αντλούσε μεγάλη δύναμη από την έδρα της και, έχοντας ως βάση την εντός έδρας συγκομιδή της, επεδίωκε να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μακριά από την Τούμπα. Φέτος, όμως, τα πράγματα δείχνουν να έχουν αντιστραφεί και βλέπουμε ότι η ομάδα τα καταφέρνει καλύτερα αγωνιζόμενη εκτός έδρας, παίρνοντας αρκετούς βαθμούς. Αντίθετα, δυσκολευόμαστε στην Τούμπα, κάτι που πρέπει να διορθώσουμε άμεσα. Και νομίζω ότι στην συνέχεια θα αξιοποιήσουμε την έδρα μας".
- Θα συμφωνείς ότι δεν είναι και πολύ... φυσιολογικό, τη μια Κυριακή να κερδίζετε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και την επόμενη να χάνετε στην Τούμπα από τον Αστέρα Τρίπολης...
"Είπα και μετά τον αγώνα του Σαββάτου ότι ως ομάδα θα πρέπει να βρούμε μια ισορροπία. Δεν μπορούμε την μια αγωνιστική να κάνουμε διπλό με τον Παναθηναϊκό και την άλλη να χάνουμε στην Τούμπα από τον Αστέρα. Πρέπει, λοιπόν, να βρούμε την απαραίτητη ισορροπία, που θα μας επιτρέψει, έπειτα από μια μεγάλη νίκη, να συνεχίζουμε στον δρόμο των επιτυχιών".
- Ήταν εμφανής και ο εκνευρισμός σας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, από ορισμένες υποδείξεις του διαιτητή, αλλά και τις καθυστερήσεις τ

Keywords
Τυχαία Θέματα