Γερό μπάσιμο ΟΤΕ TV για τη Βασίλισσα

09:08 3/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα το τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΑΕΚ και οι εξελίξεις αναμένονται στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας. Όπως έχουμε επισημάνει, η Ένωση δεν είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την κεντρική διαχείριση των υπόλοιπων ομάδων της Α1 και έχει κάθε δικαίωμα να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά της δικαιώματα. Οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως η Βασίλισσα έχει το όνομα και την εμπορική αξία που τις επιτρέπουν να πάρει κάτι καλύτερο και, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365,

αυτό μπορεί να προέλθει μέσω μιας συμφωνίας με τον ΟΤΕ TV, που δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον να αποκτήσει το πακέτο της ΑΕΚ και έχει μπει δυνατά στο «κόλπο» της διεκδίκησής του.

Ο συγκεκριμένος όμιλος, άλλωστε, έχει αποδείξει εμπράκτα τη στήριξή του στο σύλλογο, ως χορηγός της ΠΑΕ AEK φέτος, και από την πλευρά του βλέπει ήδη τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας, μέσω της σημαντικής αύξησης των συνδρομών του, που αναμένεται να κορυφωθεί και εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League. Στον ΟΤΕ γνωρίζουν πως, αν καταφέρουν να «κλείσουν» τα δικαιώματα και του μπάσκετ της ΑΕΚ, θα μπορέσουν να φέρουν κοντά τους ακόμη περισσότερους κιτρινόμαυρους συνδρομητές, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ομάδα τους στα δύο δημοφιλέστερα αθλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα