«Για αυτό πήγε στον Άρη ο Τάτος»

14:22 24/1/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης του Άρη ως το τέλος της σεζόν είναι εδώ και λίγες μέρες ο Ανδρέας Τάτος παρότι το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και από τον ΟΦΗ με τον Κίμωνα Κοκορόγιαννη να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο 24χρονος μέσος αποφάσισε να πάει στον Άρη.
Ο Τάτος θα αγωνιστεί δανεικός από τον Ολυμπιακό με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να δηλώνει στον ραδιοφωνικό

σταθμό "Αθλητικό Metropolis" τα εξής: "Θεωρήσαμε ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Ανδρέα. Βάζοντας κάτω τα πράγματα εγώ και ο παίκτης, σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να πάει σε μια ομάδα που θα μπορεί να παίξει μπάλα, που θα έχει κόσμο, καλές αθλητικές εγκαταστάσεις και κίνητρο. Θέλει να συνδυάσει την παρουσία του στον Άρη με την επίτευξη της σωτηρίας, θα είναι κάτι καλό για αυτόν, θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο".
Για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, ο Κίμων Κοκορόγιαννης δήλωσε: "Τις τελευταίες μέρες καταλήξαμε σε δυο ομάδες, τον Άρη και τον ΟΦΗ. Δεν είχαμε κλείσει στον ΟΦΗ. Έχω μάθει να τηρώ τον λόγο μου. Είχαμε κάνει μια κουβέντα, μια γνωριμία ο παίκτης με τον πρόεδρο της ομάδας. Στον ΟΦΗ είναι ο μέντορας του Τάτου, ο Γιάννης Πετράκης, θα τον βοηθούσε να προχωρήσει. Βλέποντας το συναισθηματικά, ο ΟΦΗ έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σωθεί, ο Άρης είχε μεγαλύτερη ανάγκη αυτή την στιγμή και επειδή είναι ιστορική ομάδα, καταλήξαμε ότι πρέπει να βοηθήσουμε τον Άρη".

Keywords
Τυχαία Θέματα