Για πέμπτη χρονιά στο Παγκόσμιο η Τρεντίνο

16:45 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με ...wild card εξασφάλισε την συμμετοχή της για πέμπτη συνεχόμενη φορά η Τρεντίνο του Δημήτρη Τζούριτς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων.Μετά την νίκη της Καλέχ από το Ιράν επί της Αλ Ραγιάν από το Κατάρ στoν τελικό του Ασιατικού Πρωταθλήματος Συλλόγων, τρεις από τις οκτώ θέσεις για το Παγκόσμιο των Συλλόγων έχουν ήδη κλείσει. Η Λοκομοτίβ Νοβοσίμπιρσκ ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την συμμετοχή

της μετά την κατάκτηση του Champions League τον περασμένο Μάρτιο.

Η Σφαξ από την Τυνησία «έκλεισε θέση» μετά το χρυσό μετάλλιο στο Αφρικανικό Πρωτάθλημα Συλλόγων στις 27 Απριλίου. Καλέχ και Λοκομοτίβ θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην διοργάνωση, που ξεκίνησε το 1989, συνέχισε μέχρι το 1992 και ξαναξεκίνησε το 2009.

Η Τρεντίνο, που τερμάτισε 8η στο Champions League, φέτος προκρίνεται ως κάτοχος του τίτλου. Η Τρέντο έχει εξελιχθεί σε ομάδα-θρύλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συλλόγων, καθώς έχει κερδίσει τον τίτλο των τεσσάρων τελευταίων ετών, συνεχίζοντας την εκπληκτική ιταλική παράδοση στο άθλημα, σύμφωνα ιταλικοί σύλλογοι κατακτούν όλους τους παγκόσμιους τίτλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα