Για σκορ πρόκρισης στην άδεια Τούμπα

08:49 30/7/2013 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ που φιλοξενεί την Μέταλιστ με στόχο να εξασφαλίσει σκορ που θα αυξήσει τις πιθανότητες του για πρόκριση στην επόμενη φάση ενόψει της ρεβάνς.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια των οπαδών του στο περσινό παιχνίδι με την Ραπίντ Βιέννης.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ,

Χουμπ Στέφενς, θα παρατάξει την ομάδα σε διάταξη 4-4-2 με τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια, θα προτιμηθεί αντί του Γλύκου, τον Κίτσιου δεξί μπακ, τους Κατσουράνη και Βίτορ στόπερ και τον Λίνο αριστερό μπακ. Ο Τζιόλης με τον Λάζαρ θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, Λούκας και Γεωργιάδης θα κινούνται στις πτέρυγες ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόρενς, Βούκιτς, Ολίσε και Νέσιντ.
Η Μέταλιστ θα παίξει με σκοπό να μην ηττηθεί και να πετύχει ένα γκολ με την ουκρανική ομάδα να έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο προπονητής Μίρον Μάρκεβιτς αναμένεται να παρατάξει τους εξής 11: Ντισλιένκοβιτς, Βιγιάγκρα, Γκεγιέ, Μολέδο Ασεβέδο, Έντμαρ, Τόρες, Σόσα, Σόουζα, Μάρλος, Ντέβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ντέντσουκ, Μπερεζόβτσουκ, Σενίτσνιχ, Μπλάνκο, Κρασνοπιόροφ, Νόγιοκ, Σελάγεφ, Ραντσένκο, Κριστάλδο και Μπαρίλκο.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπούκελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα