Για την ΑΕΚ... επιβίωση εκεί μέσα

10:05 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μήνυμα στους παίκτες της ΑΕΚ στέλνει η εφημερίδα, εν όψει του αποψινού ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: "Αγαπητοί παίκτες της ΑΕΚ, για λόγους που μόνο εσείς δεν φταίτε δεν πάμε απόψε στο Φάληρο με τη σιγουριά του ένδοξου παρελθόντος ότι θα τους τσακίσουμε ό,τι κι αν κάνουν. Δυστυχώς

από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Εσείς όμως οφείλετε να παίξετε, όχι γι' αυτά που έχουν αλλάξει, αλλά γι' αυτό που ΔΕΝ έχουν αλλάξει... Για το έμβλημα, για την ιστορία, για τον κόσμο, για την ΑΕΚ".

Όσον αφορά τα διοικητικά η ΩΡΑ τονίζει: "Μόνη λύση η συνάντηση. Ό,τι κι αν γίνει απόψε στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ θα πρέπει να αλλάξει σελίδα και να ξαναγίνει κανονική ΑΕΚ. Με το που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Μελισσανίδης, Παππάς και Βιντιάδης θα σημαίνει αυτομάτως ότι το κάνουν με ξεκάθαρο σκοπό να δώσουν ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση στο δράμα της Ένωσης".

SPORTDAY

Για το "πλάνο επιβίωσης" της ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη γράφει η SD: "Τόσο η βαθμολογική της θέση όσο και η αγωνιστική της κατάσταση παροτρύνει κάποιους να λένε πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» όμως έχουν βάλει σκοπό να αιφνιδιάσουν τους «ερυθρόλευκους» και να στήσουν τη δική τους γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν έχει δείξει πολλά όσον αφορά στο τι ενδεκάδα θα κατεβάσει στο αποψινό ντέρμπι. Άλλωστε, προσπαθεί από την αρχή της εβδομάδας να κρατά χαμηλούς τόνους και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να τους κάνει να πιστέψουν πως μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι απουσίες των Μητρόπουλου, Πετρόπουλου σαφώς είναι σημαντικές για την ΑΕΚ αλλά αμφότεροι βοηθούν με τον δικό τους τρόπο τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να θυμηθούν ποια φανέλα φορούν και να τους τονώσουν το ηθικό. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας θα το δούμε σήμερα στο γήπεδο όταν και η Ένωση θα μπει στο γήπεδο με στόχο να φύγει με χαμόγελα από το «Γ. Καραϊσκάκης» και να καταφέρει να χαλάσει τη φιέστα του Ολυμπιακού".

GOAL

Για "κλειστά χαρτιά" από τον Λίνεν κάνει λόγο η εφημερίδα: "Δεν αποκαλύπτει ο Γερμανός τα σχέδιά του, ενώ δεν έκανε καν δοκιμή 11άδα. Πιο πιθανό το 4-4-1-1 και διπλή ζώνη άμυνας. Μέσα ο Κατίδης, έκπληξη ο Κατσικοκέρης. Μήνυμα σε Φουρτάδο και Καραλή που αποκλείστηκαν", γράφει το GOAL, το οποίο για τα διοικητικά τονίζει: "Να περάσει το ντέρμπι περιμένει και ο Δημήτρης Βιντιάδης. Ο υποψήφιος επενδυτής εκφράζει την αισιοδοξία του ότι από αύριο θα μπορέσει να ανακοινώσει τις όποιες αποφάσεις του για εμπλοκή στα διοικητικά της Ενωσης και θεωρεί ότι το... σίριαλ πλησιάζει στο τέλος του, αφού δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια".

LIVE SPORT

"Nα παλέψει και ό,τι βγει", γράφει η εφημερίδα για την ΑΕΚ και το ματς που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό: "Στην αποστολή μετά από 3 μήνες ο Κατσικοκέρης. Κλειστά χαρτιά ο Λίνεν, γρίφος η ενδεκάδα. Πάει για 4-4-1-1 με Κατίδη ελεύθερο ο Γερμανός", τονίζει η LS.

Keywords
Τυχαία Θέματα