«Για την ΑΕΚ, την ιστορία της, τον κόσμο της και εσάς»

23:16 28/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το κλίμα με τις τρεις σερί νίκες της ΑΕΚ έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Η ΑΕΚ λειτουργούσε από πριν ως οικογένεια και τα καλά αποτελέσματα, την βοηθούν ακόμα περισσότερο να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της. Προβλήματα που θα είχαν… λυγίσει κάθε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Όμως την ΑΕΚ όχι… Ο Νίκος Κωστένογλου κατανοώντας

την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του προσπαθεί να τους διαχειρίζεται σωστά. Δηλαδή, να τους προσγειώνει όταν πρέπει και να τους ανεβάζει όταν το κρίνει σωστό. Ετσι και σήμερα στα Σπάτα.

Επειδή δεν θέλει σημάδια έπαρσης στην ΑΕΚ, είπε στους παίκτες του «Συγχαρητήρια για το ματς και την νίκη στο Αγρίνιο. Πάμε καλά, είμαστε χαρούμενοι, αλλά μέχρι εκεί. Για εμάς όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Όποτε πήγαμε σε αυτήν την ομάδα να σηκώσουμε κεφάλι, όλο κάτι γινόταν και πέφταμε κάτω. Έχουμε ματς την Πέμπτη πρέπει να τα δώσουμε όλα ακόμα και εκτός Ευρώπης. Και την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα και πρέπει να δώσουμε πάλι τα πάντα».

Όμως, λίγο αργότερα τους έδωσε την απαραίτητη… ντόπα για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται. Δείχνοντας το σήμα της ΑΕΚ στην μπλούζα του είπε σε όλη την ομάδα «Να παίζεται για την ΑΕΚ, αυτό το σήμα, την ιστορία της, τον κόσμο της και τους εαυτούς σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα