Για τις εμπειρίες στην Άμφισσα η ΑΕΚ

23:05 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το πρωτάθλημα διεκόπη εξαιτίας των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας και ο Ντανιέλ Μπατίστα μη θέλοντας να δει τους παίκτες της ΑΕΚ να... «κρυώνουν» έκλεισε φιλικό αγώνα με τον Φωκικό στην Άμφισσα για την Κυριακή (9/10, 16:15).

Ο νεαρός τεχνικός της Β' Ομάδας της ΑΕΚ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας της Football League,

Μιχάλη Κασάπη και έτσι «κλείστηκε» αυτό το πολύ σπουδαίο φιλικό για τους νεαρούς άσους της Ένωσης.

Η ΑΕΚ (U20) ταξιδεύει την Κυριακή στην Άμφισσα με στόχο να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να πάρει σημαντικές εμπειρίες απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα στην χώρα μας.

Ο κ. Μπατίστα πέρα από τα αγωνιστικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, δεν μπορεί να υπολογίζει και σε παίκτες που προέρχονται από την Πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. Ο Νίκος Κωστένογλου θέλει να προετοιμάσει την ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο με «γεμάτο» ρόστερ και υπό τον φόβο κάποιου τραυματισμού έστειλε μόνο τους Νικόλτση, Εγγλέζου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Φωκικός θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο αγιασμό του, ενώ για την ομάδα του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ, αυτή η αναμέτρηση είναι και μία «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (όταν αυτό ξεκινήσει).

Το γήπεδο της Άμφισσας αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο τεχνικός της Ένωσης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Δωριάδης, Μυλωνόπουλος, Κοζάκης, Διμγιόκα, Γαρουφαλιάς, Ντούμπερετ, Ερέκι, Παλιαρούτας, Εγγλέζου, Αργυρίου Ν., Αρέστη, Γροντής, Παπαδημητρίου, Κίσσας, Νίκολτσης, Κάλλας, Φροξυλιάς, Μάλτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα