Για το πρώτο της «διπλό» η ΑΕΚ

23:45 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τον ΟΦΗ αντιμετωπίζει η ΑΕΚ(U20) στην Κρήτη για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα. Η Ένωση, η οποία θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα παιχνίδι με πολλά προβλήματα, έχει ως στόχο κατ' αρχήν μία καλή εμφάνιση και στη συνέχεια τη νίκη, την πρώτη της εκτός έδρας για φέτος.

Ο Ντανιέλ Μπατίστα σε ακόμα ένα ματς θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών παικτών του (Αρέστη, Εγγλέζου,

Στέργιο, Δημγιόκα, κ.ά.), ωστόσο θα έχει σημαντική ενίσχυση από την Πρώτη ομάδα, ενώ μπορεί ξανά να υπολογίζει στους Διεθνείς Φούντα, Βλάχο και Ναυπλιώτη. Στην αποστολή, συμπεριλήφθηκε και ο Κώστας Μανωλάς, για πρώτη φορά φέτος, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε από την αρχή της σεζόν.

Έτσι, ο νεαρός τεχνικός, στο «αγαπημένο» του 4-3-3 αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Μυλωνόπουλο, Τσουκαλά, Βλάχο, Χέλγκασον, Μανωλά, Ντούμπερετ, Φούντα, Αργυρίου Ν., Παπαδημητρίου, Κλωναρίδη και Τσίτα.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ντανιέλ Μπατίστα: Βάρδης, Μυλωνόπουλος, Ναυπλιώτης, Φούντας, Τσουκαλάς, Κλωναρίδης, Μανωλάς, Χέλγκασον, Ντούμπερετ, Βλάχος, Κάλλας, Γαρουφαλιάς, Νικολιάς, Γροντής, Παπαδημητρίου, Αργυρίου Ν., Τσίτας, Ερέκι

Ο αγώνας στο «Ασπίς Βενεράτου Παλιάνης» θα αρχίσει στις 12:00 και θα τον διευθύνει ο Ζαχαριουδάκης Γ. (Ηρακλείου).

Το «παρών» δεν αποκλείεται να δώσουν και φίλοι της ΑΕΚ από το νησί ώστε με τις φωνές και το τραγούδι τους να «σπρώξουν» την ομάδα στην επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα