Για τον Νικολάκη, πέντε γκολ... (VIDEO)

10:04 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Όσα θλιβερά έγιναν στο Χαριλάου τον Σεπτέμβρη του 1995 με τον τραυματισμό του Νίκου Ξηροκώστα, είναι λογικό ακόμα και σήμερα να είναι στο μυαλό όλων... Πόσο μάλλον τότε, λίγα χρόνια μετά, με το συμβάν ιδιαίτερα νωπό. Οι οπαδοί της ΑΕΚ από τότε και σε κάθε ματς κόντρα στον Άρη ζητούσαν - απαιτούσαν από τους παίκτες της ομάδας να ξεσπούν απέναντι στους Θεσσαλονικείς, περιμένοντας αγωνιστική εκδίκηση.
Η αλήθεια είναι ότι τότε οι ποδοσφαιριστές δεν τους χαλούσαν το χατίρι... Χαρακτηριστικό το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας, σαν σήμερα

το 1997. Η ΑΕΚ του Ραβούση υποδέχεται τον Άρη και τον σκορπά τους... πέντε ανέμους. Το τελικό 5-1 ήταν φτωχό, καθώς η ομάδα είχε πιάσει τέτοια απόδοση που άνετα θα μπορούσε το σκορ να ήταν διπλάσιο!
"Για τον Νικολάκη, πέντε γκολ", φώναζε η Φιλαδέλφεια συνέχεια και το χατίρι έγινε... Μάλιστα, για τον Άρη το γκολ σημείωσε ο Βασίλης Δημητριάδης (έκανε το 2-1 προσωρινά), το οποίο δεν πανηγύρισε. Ήταν το πρώτο γκολ του Δημητριάδη ως αντίπαλος της ΑΕΚ, μετά από πέντε σπουδαία χρόνια ως παίκτης της Ένωσης.

Τη νίκη της ΑΕΚ σφράγισε ο σούπερ Χρήστος Κωστής που πέτυχε χατ τρικ στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και οι Μπορμπόκης, Κετσπάγια.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΚ (ΡΑΒΟΥΣΗΣ): Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Μανωλάς, Κωστένογλου, Καραγιάννης (76' Κοπιτσής), Κετσπάγια, Σαβέφσκι, Μαρτσέλο (64' Μπατίστα), Κωστής, Νικολαϊδης (65' Μαλαδένης)

ΑΡΗΣ (ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ): Καρκαμάνης, Δαλκίδης, Ποζαπαλίδης, Ζαχόπουλος, Σιλβάνι, Θεοδωρής, Μαυρογενίδης, Μητσόπουλος, Δημητριάδης (83' Μιλόγεβιτς), Στράτζαλης (82' Νεϊζίνιο), Σιμόνοβιτς (84' Κόφφας)

Keywords
Τυχαία Θέματα