Για τρεις νίκες πάει η Άρσεναλ

11:43 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται πλέον η Άρσεναλ μετά την ήττα 2-0 από την Σάλκε μέσα στο "Emirates" με τον Στιβ Μπουλντ να υπογραμμίζει πως πλέον στόχος της ομάδας του Λονδίνου είναι οι τρεις νίκες στα τρία επόμενα παιχνίδια.

Ο Μπουλντ πήρε την θέση του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο, λόγω τιμωρίας του Αλσατού τεχνικού, και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Έχουμε να διεκδικήσουμε άλλους εννιά βαθμούς και στόχος μας είναι οι τρεις νίκες. Είμαι σίγουρος πως θα αποδώσουμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια".
Για τις αποδοκιμασίες

που ακούστηκαν από τους φίλους της Άρσεναλ μετά το τέλος του αγώνα ο Μπουλντ δήλωσε: "Χάσαμε στην έδρα μας και είναι λογικό να είναι απογοητευμένοι. Το ίδιο είμαστε και εμείς. Δεν μας αρέσει να χάνουμε και πρέπει να ανασυνταχθούμε".
Όσο για την εμφάνιση της Άρσεναλ κόντρα στην Σάλκε ο συνεργάτης του Βενγκέρ επεσήμανε: "Δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε και είναι απογοητευτικό. Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος δεν είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν δημιουργούμε ευκαιρίες, κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Μας έλειψε η αυτοπεποίθηση, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια δύσκολη διοργάνωση και η Σάλκε είναι μια καλή ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα