Γιαγκέλκα: Αναντικατάστατος ο Τζέραρντ

20:19 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιαγκέλκα είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού στην εθνική Αγγλίας, την οποία και θα κρατήσει, καθώς τόσο ο Τζον Τέρι, αλλά και ο Ρίο Φέρντιναντ, έχουν αποσυρθεί.
Ο Άγγλος αμυντικός, μίλησε για τα φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Ιρλανδία και Βραζιλία, στεκούμενος στην απουσία του Στίβεν Τζέραρντ από αυτά, λόγω θεραπείας στον ώμο, λέγοντας πως ο μέσος της Λίβερπουλ δεν θα έχει πρόβλημα με την επανάκλησή του, όπως ότι αποτελεί ίσως τον μοναδικό παίκτη των «τριών λιονταριών που είναι αναντικατάστατος.
«Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός σε

όλες τις θέσεις μέσα στην ομάδα. Δεν είναι μόνο η θέση του σέντερ μπακ, αλλά και σε άλλες η συμμετοχή δεν είναι εγγυημένη, κάτι το οποίο από την οπτική μου γωνία είναι θετικό» ανέφερε αρχικά ο 30χρονος και πρόσθεσε:
«Δεν έχουμε πολύ μεγάλα ονόματα μέσα στην ομάδα σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, οπότε θα μπορούσε να είναι ένας σίγουρος πως θα έπαιζε στο Παγκόσμιο το καλοκαίρι. Πραγματικά δεν υπάρχει κανείς. Ίσως μόνο ο Στίβι (σ.σ Τζέραρντ) έχει μεγαλώσει λίγο και μπορεί να αποτελεί μία τέτοια περίπτωση. Αλλά έχει ακόμη εύρος στις μεταβιβάσεις του. Με αυτόν στην ομάδα μπορούμε να γίνουμε πιο δυαντοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα