Γιάννα: Ο Κόκκαλης πήρε το Καραϊσκάκη πιο φτηνά από μια μπουκιά ψωμί!

15:15 26/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα ενδιαφέρον θέμα δημοσιεύει σήμερα «Το Βήμα», με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Η εφημερίδα φιλοξενεί ένα δισέλιδο ρεπορτάζ στο οποίο μεταξύ άλλων δημοσιοποιούνται τοποθετήσεις της άλλοτε προέδρου του «Αθήνα 2004» για το πολιτικό και επιχειρηματικό σκηνικό της χώρας, οι οποίες -σύμφωνα πάντα με «Το Βήμα»- έγιναν σε ιδιωτική συζήτηση, στο εστιατόριο «Μύλος» του Hilton, πριν από τις Ευρωεκλογές.
Σε αυτή τη συζήτηση η κ. Αγγελοπούλου

παρουσιάζεται να αναφέρθηκε και στην υπόθεση Κόκκαλη - Καραϊσκάκη. Διαβάστε το επίμαχο σημείο του ρεπορτάζ, όπως δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα: «"Ο Κόκκαλης με υποδεχόταν με υποκλίσεις το 2000, γιατί ήξερε ότι χωρίς εμένα δεν θα προχωρούσε η ανακατασκευή του Καραϊσκάκη, που τελικά το πήρε πιο φτηνά απ' όσο κοστίζει μια μπουκιά ψωμί", είπε κάποια στιγμή βουτώντας μια μπουκιά ψωμί σε ένα λευκό μπολ με ελαιόλαδο».
Θυμίζουμε ότι για να προχωρήσει η ανακατασκευή του Καραϊσκάκη, βγήκε ...ως δια μαγείας μέσα σε μια νύχτα από τον φάκελο των Ολυμπιακών Έργων το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Keywords
Αναζητήσεις
γιάννα αγγελοπουλου κοκκαλης
Τυχαία Θέματα