Γιαννακόπουλος: Το πλειοψηφικό πακέτο αποκλειστικά

08:58 13/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όπως υπογράμμισε ενδεχόμενη εμπλοκή του θα αφορά αποκλειστικά στο πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει από το μπάσκετ και πρόσθεσε πως όραμα του είναι ένας κυρίαρχος Παναθηναϊκός εντός συνόρων.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό

CRASH, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τόνισε: "Θα εξετάσουμε όλες τις οικονομικές μελέτες και τότε θα είμαι έτοιμος να απαντήσω αν θα διεκδικήσω ή όχι το πλειοψηφικό πακέτο. Το ενδεχόμενο εμπλοκής που συζητώ είναι αποκλειστικά και μόνο το πλειοψηφικό πακέτο. Κατανοώ τον ενθουσιασμό του κόσμου για την νέα προσπάθεια, η οποία εκ των πραγμάτων γεννά νέες προσδοκίες. Από μικρό παιδί είμαι ταυτισμένος με την ιδέα του Παναθηναϊκού. Έτσι με μεγάλωσε ο πατέρας μου που έγραψε την νεότερη ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ με χρυσά γράμματα σε όλη την Ευρώπη".
Για το όραμα του, ο Γιαννακόπουλος είπε πως "το όραμα εξ ορισμού αποτελεί το άπιαστο όνειρο. Στόχος μου είναι η απόλυτη κυριαρχία εντός συνόρων και πρωταγωνιστικός ρόλος στην Ευρώπη".
Για το κίνητρο της ενασχόλησης του με τον Παναθηναϊκό είπε: "Επειδή όπως λένε οι κοντινοί μου άνθρωποι είμαι αρκετά παρορμητικός και λειτουργώ κυρίως με το συναίσθημα και λιγότερο με την λογική, σας εξομολογούμαι ότι το πάθος μου για τον Παναθηναϊκό είναι η κινητήρια δύναμη που με ωθεί να κλέβω πολύτιμο χρόνο από την οικογένεια και τα παιδιά μου. Με μόνο αντάλλαγμα το χαμόγελο της νίκης στα χείλη των φιλάθλων".
Ο Γιαννακόπουλος για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού είπε πως "δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, το δηλώνω κατηγορηματικά".
Για την προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιαννακόπουλος δήλωσε: "Ο κ.Αλαφούζος έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το αν θα εμπλακώ εγώ ή όχι στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Το πρώτο και κύριο είναι να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα