Γιατί η ΑΕΚ κρατά «δέσμιο» τον Ψωμιάδη

16:42 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, με την συμπλήρωση 18 μηνών προφυλάκισης, ο Μάκης Ψωμιάδης θα μπορούσε να ελπίζει σε άμεση αποφυλάκισή του, ωστόσο φρένο σε αυτή την προοπτική βάζει η αντιδικία του με την ΑΕΚ. Ρεπορτάζ του Contra και του Άρη Ασβεστά εξηγούν επακριβώς τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό...
«Ο Μάκης Ψωμιάδης

συμπλήρωσε 18 μήνες προφυλάκισης για την υπόθεση των στημένων αγώνων και σύμφωνα με δικαστικές πηγές έχει εκδοθεί ήδη αποφυλακιστήριο βούλευμα. Έτσι λοιπόν, λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση της δίκης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, θεωρείται πλέον ελεύθερος για την υπόθεση αυτή, με παράλληλη επιβολή περιοριστικών όρων.
Ωστόσο, το θέμα είναι περισσότερο τυπικό, διότι η προσωρινή κράτηση του πρώην ποδοσφαιροπαράγοντα θα συνεχιστεί, αυτή τη φορά για την άλλη υπόθεση για την οποία δικάζεται αυτές τις μέρες, αυτής που έχει να κάνει με τη θητεία του στην ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, για την υπόθεση της υπεξαίρεσης είχαν επιβληθεί στον Μάκη Ψωμιάδη περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, τους οποίους και παραβίασε διαφεύγοντας στα Σκόπια προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη για τα στημένα. Για την παραβίαση περιοριστικών όρων εκδόθηκε νέο ένταλμα, το οποίο ουσιαστικά εκτελείται τώρα με τη νέα προφυλάκιση.
Σε κάθε περίπτωση, στο επόμενο διάστημα θεωρείται πως θα έχουν ολοκληρωθεί οι δίκες του Μάκη Ψωμιάδη, τόσο για την υπόθεση των στημένων αγώνων, όσο και για αυτή που αφορά την υπεξαίρεση στην ΑΕΚ. Η δίκη των στημένων μπαίνει στην τελική της ευθεία και θα συνεχίσει την ερχόμενη εβδομάδα με τρεις συνεδριάσεις (Τετάρτη 30/10, Πέμπτη 31/10 και Παρασκευή 1/11), στις οποίες προβλέπεται να γίνει ανάγνωση εγγράφων (αποφάσεις αθλητικής δικαιοσύνης, απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες), ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι απολογίες των κατηγορουμένων. Για την υπόθεση που διακόπτεται συνεχώς και αφορά τη θητεία του Ψωμιάδη στην ΑΕΚ, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση για την προσεχή Τρίτη 29/10».

Keywords
Τυχαία Θέματα