Γκαλιάνι: Κακος ο διαιτητής

21:13 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» εξέφρασε την άποψη ότι ο διαιτητής ήταν ανεπαρκής για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, κάτι που αποδεικνύει και η βαθμολογία που έλαβε από την ομοσπονδία.

Ωστόσο, μίλησε και για το κακό παιχνίδι που έκανε η ομάδα του, αλλά και τον προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Ο διαιτητής πήρε τέσσερα στην βαθμολογία από τον παρατηρητή μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν ανεπαρκής και δεν έκανε καθόλου καλό παιχνίδι. Αν όλες οι εφημερίδες του έβαζαν την ίδια βαθμολογία, κανείς δεν θα αναρωτιόταν το γιατί. Ειλικρινά μου φαίνεται ανεξήγητο το ότι η Μίλαν έχασε ένα παιχνίδι, που

ουσιαστικά έπαιζε μόνη της. Τα προβλήματα που είχαμε χθες στην αναμέτρηση, ήρθαν και προστέθηκαν στην πολύ κακή απόδοση του διαιτητή», ήταν αρχικά τα όσα δήλωσε.

Όσον αφορά την εμφάνιση της Μίλαν στο ντέρμπι, αλλά και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Γκαλιάνι σχολίασε: «Δεν ξέρω ποια είναι η λύση στο πρόβλημα που έχουμε. Πρέπει να δούμε πώς θα καταφέρει ο Αλέγκρι να μας βγάλει από αυτή την κατάσταση πριν πάρουμε την οποιαδήποτε απόφαση. Το υλικό που έχουμε είναι για να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και εκεί θα πρέπει να επιστρέψουμε. Θα είναι άδικο να πάρουμε την οποιαδήποτε απόφαση πριν η ομάδα παίξει περισσότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας, ο οποίος δεν αμφισβητείται».

Keywords
Τυχαία Θέματα