Γκαλιάνι: Πιο πολύ μου αρέσει ο Ντρογκμπά

14:20 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά το πρόβλημα υγείας του Αντόνιο Κασάνο πολλά είναι τα ονόματα που έχουν γραφτεί και ακουστεί που είναι υποψήφια για να τον αντικαταστήσουν στην επίθεση της Μίλαν με τον Κάρλο Αντσελότι να προτείνει τον Ντρογκμπά και τον Ανελκά. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι, δίχως να επιβεβαιώνει πως θα γίνει μεταγραφή επιθετικού, έδωσε την ψήφο προτίμησης στον Ιβοριανό επιθετικό.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε: " Εάν επιστρέψει σύντομα ο Κασάνο, τότε δεν θα κινηθούμε για την απόκτηση κάποιου αντικαταστάτη του. Θα δούμε τι θα κάνουμε σε

λίγο καιρό. Για τον Ανελκά; Είναι εξαιρετικός παίκτης και σκοράρει, αλλά παίζει με τον Ντρογκμπά στην Τσέλσι και μου αρέσει περισσότερο. Δεν έχουμε καμία επαφή για κάποιον ποδοσφαιριστή".

Όσο για το ενδεχόμενο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να ασχοληθεί ξανά ενεργά με την Μίλαν μετά την παραίτηση του από Πρωθυπουργός, ο Γκαλιάνι δήλωσε: " Ειλικρινά, ποτέ δεν συνειδητοποίησα ότι έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν είναι επιχείρηση και έχει να κάνει με συναισθήματα. Ο Μπερλουσκόνι δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπάει την ομάδα. Ελπίζω, όμως, να αποφασίσει επίσημα αν θα επιστρέψει στη Μίλαν".

Τέλος για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο μάτι ο Τζενάρο Γκατούζο, ο Γκαλιάνι δήλωσε: " Έπαιξε σε ένα παιχνίδι και έδειξε ικανοποιητικά στοιχεία. Καταλαβαίνω ότι είναι καλύτερα, αλλά πρέπει ακόμα να φοράει γυαλιά. Οι γιατροί θα αποφασίσουν τι πρέπει να γίνει...".

Keywords
Τυχαία Θέματα