Γκαρσία: Χωρίς παιχνίδια πώς θα βρω ρυθμό;

10:44 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι απογοητευμένος με τον Γιώργο Δώνη καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής με τον Ουρουγουανό μέσο να αναρωτιέται το εξής: "Αν δεν πάρω παιχνίδια, πώς θα βρω ρυθμό;".
Σήμερα ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα για να ξεκαθαρίσουν το θέμα και τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ.
Το μεγάλο πρόβλημα στις σχέσεις παίκτη και προπονητή δημιουργήθηκε

πριν το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday". Ο Γκαρσία ζήτησε από τον Δώνη να αγωνιστεί βασικός έστω και για ένα ημίχρονο για να πάρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό που είχε. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρνήθηκε, πέρασε τον Ουρουγουανό μέσο ως αλλαγή με την απόδοση του να μην είναι και η καλύτερη. Στην συνέχεια, στην εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Άρη, ο Πάμπλο Γκαρσία εξοργίστηκε με τον Δώνη όταν κατάλαβε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του για το παιχνίδι στο "Κλ. Βικελίδης" και στην προπόνηση της Παρασκευής πήγε με... δυσκολία. Όταν μάλιστα δεν κατάφερε να μιλήσει με τον Δώνη, σηκώθηκε και έφυγε.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ τάσσεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή όπως φάνηκε και από τις χθεσινές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Δώνη από μερίδα οπαδών της ομάδας κατά την επιστροφή της αποστολής στην Τούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα