Γκαρσία: Πρέπει να κερδίζουμε στην έδρα μας

21:50 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Να συνεχίσουν το ίδιο καλά και την Πέμπτη κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν θέλει ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου πως η ομάδα του παρουσιάστηκε καλά, για αυτό και νίκησε απόψε.

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε. Ο Ατρόμητος βρίσκεται πάνω από εμάς στη βαθμολογία και πρέπει να αρχίσουμε να κόβουμε βαθμούς από τους αντιπάλους που είναι πάνω από εμάς.

Δεν πιστεύω ότι θεωρήσαμε ότι

κρίθηκε το παιχνίδι μετά το 2-0. Απλά ο Ατρόμητος είχε την τύχη να βάλει ένα γκολ έξω από την περιοχή, όμως εμείς ήμασταν αυτοί που πιέζαμε για το τρίτο γκολ και ευτυχώς το πετύχαμε.

Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και την Πέμπτη, στο ματς με τη Ρούμπιν Καζάν. Στην έδρα μας πρέπει πάντα να κερδίζουμε» δήλωσε αρχικά ο Ουρουγουανός μέσος.

Για την κλήρωση του Europa League είπε: «Πολλές ομάδες αποκλείστηκαν από Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εμείς πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι, παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα