Γκατούζο: Θα ασχοληθώ αποκλειστικά με την προπονητική

11:58 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Σιόν ο Τζενάρο Γκατούζο είναι παίκτης-προπονητής με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την προπονητική γιατί, όπως είπε, του αρέσει.

Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο SKY, ο Ιταλός μέσος τόνισε: "Τελικά μου αρέσει πολύ αυτή η δουλειά. Αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και προσηλωμένος μόνο σε αυτήν και να μην είσαι αναγκασμένος να κάνεις και άλλα πράγματα, όπως συμβαίνει με εμένα αυτή την

περίοδο. Του χρόνου θα σταματήσω το ποδόσφαιρο οριστικά και θα ασχοληθώ αποκλειστικά με την προπονητική. Δεν γίνεται αλλιώς".
Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Σιόν και την επόμενη σεζόν, ο Γκατούζο δήλωσε: "Η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν είναι βέβαιο αν θα πάρει άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσω εδώ, αφού αγαπώ τον σύλλογο, τον πρόεδρο, ο οποίος μου δείχνει εμπιστοσύνη, και τον κόσμο ο οποίος με έχει στηρίξει πολύ. Προτεραιότητα μου είναι να μείνω στην Σιόν αλλά αυτή την στιγμή δεν εξαρτάται από εμένα".
Σε ερώτηση αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ιταλία, ο πρώην παίκτης της Μίλαν απάντησε: "Θέλω να δουλέψω στο εξωτερικό. Με ενδιαφέρει περισσότερο αυτή η προοπτική. Η Ιταλία δεν συμπεριλαμβάνεται στις σκέψεις μου αυτή την περίοδο, προτιμώ να δουλεύω με ξένους ποδοσφαιριστές".

Keywords
Τυχαία Θέματα