Γκατόυζο: Στην Παλέρμο θα πήγαινα και τζάμπα

11:11 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της Παλέρμο παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος δεν έκρυψε πως θα ερχόταν να δουλέψει ακόμα και τζάμπα στην ομάδα προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δόθηκε.

Σε δηλώσεις του ο 35χρονος τεχνικός τόνισε: "Θα πρέπει να ξαναφέρουμε όλοι μαζί την Παλέρμο στην μεγάλη κατηγορία. Το να προπονείς στα 35 σου χρόνια την Παλέρμο είναι μια μεγάλη ευκαιρία, θα το έκανα και χωρίς χρήματα. Η Παλέρμο είναι η νέα

μου Μίλαν. Θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου".
Για το τι περιμένει στο πρωτάθλημα της Serie B και αν φοβάται, ο Γκατούζο δήλωσε: "Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για μάχη με τους αντιπάλους μας. Το πρωτάθλημα της Serie B είναι μακρύ και δύσκολο, με ομάδες που παίζουν κλειστά. Αν φοβάμαι; Δεν δένω το κεφάλι μου πριν τραυματιστώ και δεν βάζω επιδέσμους αν δεν δω αίμα".
Ο Γκατούζο σχολίασε και την τάση του προέδρου της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι, να αλλάζει πολύ συχνά τους προπονητές: "Η φήμη του προπονητοφάγου που έχει ο Ζαμπαρίνι δεν με ανησυχεί. Είμαι ο πρώτος που ξέρει πως αν δεν φέρει αποτελέσματα θα φύγει, είναι λογικό. Ίσως να καταφέρουμε να αλλάξουμε αυτή την συνήθεια του. Ο πρόεδρος έχει φτιάξει μεγάλες ομάδες, οπότε δεν είχα κανέναν δισταγμό. Θυμάμαι πως όταν έπαιζα στην Μίλαν, η Παλέρμο του Ντέλιο Ρόσι προκαλούσε φόβο".

Keywords
Τυχαία Θέματα