Γκέκας: Γκολ και κόντρα στην Γαλατά

12:00 11/2/2013 - Πηγή: AEK365

Σε δυο συμμετοχές με την φανέλα της Άκχισαρ, ο Φάνης Γκέκας έχει ήδη σκοράρει τρεις φορές και ευελπιστεί, όπως παραδέχτηκε, να πετύχει γκολ και κόντρα στην Γαλατάσαραϊ την επόμενη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Άκχισαρ δίνει μάχη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία με τον Γκέκα να τονίζει σε δηλώσεις του: "Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, κόντρα στην Μπουγιούκσεχιρ, στην οποία είχα συμβολή. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πιστεύω πως μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Έχω σημειώσει τρία γκολ σε δυο ματς. Δουλειά μου είναι να σκοράρω και αυτό κάνω. Ελπίζω να τα καταφέρω και κόντρα στην Γαλατάσαραϊ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να νικήσουμε".
Ο Γκέκας σχολίασε και την μεταγραφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά κόντρα στην Γαλατάσαραϊ λέγοντας το εξής: "Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και ο Ντρογκμπά είναι μεγάλος σταρ παγκόσμιας κλάσης. Είναι σημαντικό για το τουρκικό πρωτάθλημα να έχει τέτοιους παίκτες. Είναι ευχαρίστηση για μένα να αγωνίζομαι εναντίον του. Ελπίζω να νικήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα