Γκέκας: Κακούς συμβούλους έχει ο Κάτσε

17:27 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

Θέμα συζήτησης εξακολουθεί να είναι η ενέργεια του Εργκούς Κάτσε να δημοσιεύσει φωτογραφία που τον εμφανίζει με μπλούζα του UCK με τον Φάνη Γκέκα να υποστηρίζει πως ευθύνη φέρουν αυτοί που συμβουλεύουν τον Αλβανό μέσο του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε πως έτσι υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ένας καλός ποδοσφαιριστής.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM, ο επιθετικός της Κόνιασπορ τόνισε: «Είναι να το έχει άνθρωπος.

Αυτοί που είναι διπλά στο παΐδι πρέπει αυτοί να τον βάλουν σε μια σειρά. Να τον συμβουλεύουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήξερε τι σημαίνει. Άλλα και να μην ξέρει αυτός που έβγαλε τη φωτογραφία δεν μπορούσε να του εξηγήσει τι είναι; Είναι θέμα χαρακτήρα και των ανθρώπων που τον συμβουλεύον. Είναι πρόβλημα γιατί θα χαθεί ένας καλός ποδοσφαιριστής».
Ο Γκέκας μίλησε επίσης
Για τη συμφωνία με την Κόνιασπορ: «Ήθελα να μείνω εδώ και δεν σκέφτηκα κάτι άλλο. Για μένα το παν είναι ότι περνώ καλά εδώ. Με δέχτηκαν ζεστά και με αγάπησαν εδώ.
Η αγορά της Τουρκίας είναι πολύ καλή άλλα δύσκολη. Πρέπει να είσαι κάλος για να σε πάρουν. Αν δεν αξίζεις θα πας από εκεί που ήρθες.
Με δέχτηκαν πολύ ζεστά, αντίθετα από αυτά που άκουγα για την Τουρκία. Μας σέβονται και μας συμπαθούν πάρα πολύ. Είναι μιάμιση ώρα από την Άγκυρα το Ικόνιο. Οι οπαδοί της Ακίσασπορ με αγαπούν και έχουν καταλάβει τι έγινε όταν έφυγα».
Για το Ικόνιο: «Είναι μια πόλη 2 εκατομμυρίων ατόμων. Έχω δει κάποια πράγματα που είναι πολύ καλά. Δεν είναι τόσο βαθιά όσο νομίζουν. Προσεγγίζουν τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Υπάρχουν λεφτά στην Τουρκία και ανεβαίνουν και αυτές οι πόλεις. Γνωρίζω τα δεδομένα και θα προσαρμοστώ γρήγορα».
Για το αν θα επέστρεφε να αγωνιστεί στην Ελλάδα: «Θα επέστρεφα μόνο για να κλείσω την καριέρα μου στη Λάρισα. Δεν έχουν σε καλή εκτίμηση τους Έλληνες παίκτες στην Ελλάδα. Δεν τους σέβονται».
Ενώ έκανε και το σχόλιό του για τα παιχνίδια της Ελλάδας με Λιχτενστάιν και Λετονία:«Πιστεύω η ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει. Από εκεί και περά κοιτάμε τα άλλα παιχνίδια να κάνουμε το 4 στα 4 να πάρουμε τη δεύτερη θέση αν και πιστεύω ότι κάπου θα στραβοπατήσει και η Βοσνία.
Κρύβουν παγίδες αυτά τα παιχνίδια γιατί λίγο αν σκεφτείς ότι είναι μικρή ομάδα, επηρεάζει. Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά».
Για το σημαντικότερο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η έλλειψη παραγόντων κάνει κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατά δεύτερον οι ακαδημίες. Άνθρωποι που έχουν παίξει ποδόσφαιρο δεν έχουν τις θέσεις που θα έπρεπε και υπάρχουν άλλοι που είναι για να είναι.
Για το αν είχε κάποια πρόταση από ελληνικό σύλλογο: «Ποτέ δεν είχα πρόταση από ελληνική ομάδα. Ακόμα και το προηγούμενο καλοκαίρι που ήμουν ελεύθερος και το χειμώνα και αυτό το καλοκαίρι κανένας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα