Γκέλα για Ομόνοια

21:05 28/11/2011 - Πηγή: AEK365


Η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάστηκε πολύ καλή και οργανωμένη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να αιφνιδιάσει την Ομόνοια στο πρώτο 20λεπτο. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 19' με κοντινό σουτ του Τζούλιαν Γκρέι, ενώ στην συνέχεια έλεγξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης αλλά και την αντίδραση των γηπεδούχων, που δεν πίεσαν ιδιαίτερα για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

Οι πράσινοι ανέβασαν απόδοση στο φινάλε του ημιχρόνου, και αφού έχασαν την ευκαιρία με τον Σάλατιτς στο 42', ήρθε το γκολ

της ισοφάρισης με ωραίο γκολ του Φρέντι με κεφαλιά ψαράκι, μετά από σέντρα του Μακρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δόθηκε μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, με την Ομόνοια να μην μπορεί να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο στο 68' οι πράσινοι βρήκαν πάλι τον δρόμο προς την εστία του Μίλιτς, με τον Μακρίδη να δημιουργεί εκ νέου φάση για τον Φρέντι, που με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 2-1 και έδωσε προβάδισμα για τους πράσινους.

Ωστόσο, η Νέα Σαλαμίνα δεν παραδόθηκε, αντίθετα δημιούργησε τις φάσεις για να σκοράρει, και μάλιστα είχε δοκάρι στο 71' με την κεφαλιά του Τζούλιαν Γκρέι. Στα τελευταία λεπτά, ο αγώνας απέκτησε δραματικό χαρακτήρα, καθώς η προσπάθεια των παικτών του Κωνσταντινίδη είχε αποτέλεσμα, με τον Ελιο Ρόκε να σκοράρει με δυνατό σουτ και να διαμορφώνει το 2-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα