«Γκέλα» με το καλημέρα

17:05 30/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με τρεις αγώνες συνεχίστηκε η 1η αγωνιστική της Football League. Μετά την Καλλιθέα, με νίκες ξεκίνησαν στο Πρωτάθλημα Βέροια, Πλατανιάς και Αναγ. Γιαννιτσών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Football League

1η αγωνιστική

Παρασκευή 28/10

Καλλιθέα-Διαγόρας 1-0
(78' Μαρουκάκης)

Κυριακή 30/10

Παναχαϊκή - Πλατανιάς 0-1
Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ο Πλατανιάς έφυγε με το «διπλό» από

την Πάτρα, όπου και νίκησε με 1-0 την τοπική Παναχαϊκή. Το νικητήριο γκολ για τους Κρητικούς πέτυχε ο Μιρτσέτα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επεισοδιακό. Στο 69' ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε τέρμα για τους γηπεδούχους υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ στον Φουρτάδο. Η συγκεκριμένη απόφαση εξόργισε τους "ροσονέρι", με τον Αλέξη Κούγια να μπαίνει στο αγωνιστικό χώρο. Δύο λεπτά μετά ο κ. Κατσικογιάννης απέβαλε τον τεχνικό του Πλατανια, Τίμο Καβακά. Να σημειωθεί ότι το ματς διεκόπη για τρία λεπτά! Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Στο 88' αποβλήθηκε ο Ιωάννου, ενώ στις καθυστερήσεις, ο σκόρερ της αναμέτρησης, πήρε και αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Παναχαϊκή (Μουράτ Σεροπιάν): Μάλαρτζ, Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Τσεμπερίδης (51' Ουρτάδο), Κοιλιάρας, Σπίνουλας (72' Κυβελίδης), Φούφουλας, Μιλοσέσκι (58' Ατματζίδης), Μενδρινός, Ντίνας, Φουρτάδο.

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ραπτάκης, Πότσι, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Ναζλίδης (80' Μανουσάκης), Μαραγκουδάκης, Τσεσμελής (62' Δράμι).

Βέροια - Βύζας 1-0
Με το «δεξί» μπήκε στην εφετινή Football League η Βέροια. Με σκόρερ τον Κάντι στο 40' με δυνατό σουτ, η Βασίλισσα του Βορρά πήρε το πρώτο της τρίποντο. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Βεργώνη στο 19'. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις ο Βύζας και δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό το ματς.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς (90' Σιλιγαρδάκης), Μπαργκάν (76' λ.τ Λαναρής), Λανγκλέ, Φαρινόλα (73' Τάντιτς), Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης.

Βύζας Μεγάρων (Ηλίας Φυντάνης): Μιχελής, Μπέριος, Γκούμας, Αρκουμάνης (63' Ρεβύθης), Στρατάκης, Λίτσης (84' Σκαφτούρος), Σανόκο, Μωυσιάδης, Ουαταρά, Πλάτανος, Χριστοφιλέας.

Θρασύβουλος - Αναγ. Γιαννιτσών 0-1
Μεγάλο διπλό της Αναγ. Γιαννιτσών στη Φυλή. Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου επικράτησε με 1-0 του Θρασύβουλου και ξεκίνησε με το «δεξί» στην εφετινή Football League. Σκόρερ ο Μπέκας με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 36'. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Γιόνδη στο 56'. Δοκάρι είχε και ο Κακαράς στο 90'.

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Ανδριόλας, Βασιλείου, Ψιάνος, Σύρος, Ζουμπουλάκης, Κόλτζος, Κανελλόπουλος, Παναγιωτάκος (60' Βλάχος), Καρλόπουλος, Σκόνδρας (63' Μπάτσι), Νικολάου.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Μπέκας, Σερέτης, Σπαθάρας, Τσίγκος, Αλμπάνης (65' Μυλωνάς), Παπαδόπουλος, Γιόνδης, Νταντίδης, Μπαξεβάνος.

Δευτέρα 31/

Keywords
Τυχαία Θέματα