«Γκέλα» ολκής από Κριστιάνο Ρονάλντο

14:35 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "MIRROR" αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχτηκε e-mail στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο φωτογραφίες από θαυμάστρια του η οποία εμφανιζόταν όπως την γέννησε η μητέρα της. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αρκεί να διαγράψει το e-mail το προώθησε στις επαφές του. Μόνο που μια από τις επαφές του είναι και η νυν σύντροφος του, Ιρίνα Σάικ, η οποία έλαβε και αυτή το "καυτό" e-mail.
Πηγή της εφημερίδας ανέφερε: "Το τηλέφωνο του Κριστιάνο (Ρονάλντο) πήρε φωτιά τις επόμενες ώρες, αφού οι φίλοι του ήθελαν

να μάθουν τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ ρωτούσαν συνεχώς για την κοπέλα στις φωτογραφίες. Ο ποδοσφαιριστής, απλώς, εξήγησε ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία θαυμάστριά του και ότι πάτησε λάθος κουμπιά".
Στο mail η θαυμάστρια του 26χρονου ποδοσφαιριστή έλεγε πως θέλει να είναι μαζί του και στις φωτογραφίες φορούσε ένα καυτό μπλουζάκι, το οποίο έγραφε «πάρα πολύ καυτή για να με χειριστείς». Εκτός της συντρόφου του Ρονάλντο, το συγκεκριμένο «γράμμα» παρέλαβαν η τραγουδίστρια Πίξι Λοτ, η Κιμ Καρντάσιαν (πρώην σύντροφός του) και η πρώην σεξοβόμβα του Big Brother Ίμοτζεν Τόμας.
Η Σάικ εμφανίζεται να συγχώρεσε το... λάθος του Κριστιάνο Ρονάλντο άλλωστε του έχει συγχωρέσει πολύ χειρότερα όπως το γεγονός πως έκανε παιδί με άλλη γυναίκα πριν από δυο χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα