Γκέτσε: Φεύγω μόνο για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

15:14 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι η περίπτωση του Μάριο Γκέτσε της Μπορούσια Ντόρτμουντ αναμένεται να απασχολήσει μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού αλλά ο ίδιος υποστηρίζει πως μόνο για τρεις ομάδες θα άφηνε την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Σε δηλώσεις του στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι Sport1, ο Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: "Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσαν να με δελεάσουν. Μόνο για αυτές τις ομάδες θα σκεφτόμουν να αφήσω την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πρόκειται για

τεράστιες ομάδες. Σέβομαι και αγαπώ την Ντόρτμουντ, αλλά δεν συγκρίνεται με αυτές τις τρεις. Αν και καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Επιπλέον, στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται θα μπορούσα να μάθω πολλά και να βελτιωθώ ως παίκτης. Συνεπώς, είναι προφανές πως μόνο για μια από αυτές θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής".
Για την παρουσία του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Γκέτσε δήλωσε: "Είμαι ευτυχισμένος στην Ντόρτμουντ. Τα πράγματα πηγαίνουν τέλεια, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Με την ομάδα μου βρίσκομαι στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό δεν μπορεί να μην με ικανοποιεί. Μπορεί να μην προλαβαίνουμε να κατακτήσουμε άλλο ένα πρωτάθλημα, ωστόσο πήραμε τα δυο προηγούμενα. Περνάω τέλεια στην Ντόρτμουντ, συνεπώς δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αποχωρήσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα