Γκόμεζ: Στόχος το EURO

14:22 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Γερμανίας έχει σαν στόχο την κατάκτηση του EURO παρόλο που δεν είναι μια εύκολη υπόθεση όπως υποστήριξε ο Μάριο Γκόμεζ σημειώνοντας πως η όποια συζήτηση γίνεται για τα φαβορί της διοργάνωσης πριν τα παιχνίδια δεν οδηγεί πουθενά.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου που μέχρι στιγμής έχει πετύχει τρία γκολ στο τουρνουά τόνισε: "Στόχος μας είναι η κατάκτηση του EURO,

όχι το να βγω εγώ πρώτος σκόρερ. Η επίτευξη αυτού του στόχου κάθε άλλο παρά εύκολη είναι και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά δεν έχουμε εξασφαλίσει τα προημιτελικά. Όλα θα κριθούν στο τρίτο παιχνίδι των ομίλων".
Για τα φαβορί της διοργάνωσης, ο Γκόμεζ δήλωσε: "Η Ολλανδία ήταν σε κάθε λίστα με τα φαβορί, αλλά μετά από δυο ήττες οι Ολλανδοί έχουν πολύ περιορισμένες πιθανότητες να προκριθούν. Αυτό αποδεικνύει πως οι συζητήσεις που πραγματοποιούνται πριν την έναρξη του τουρνουά σχετικά με τα φαβορί δεν οδηγούν πουθενά. Εντέλει δυο ομάδες θα βρεθούν στο Κίεβο την 1η Ιουλίου ανεξαρτήτως τι θα πούμε εμείς αυτή την στιγμή".
Όσο για την κριτική που του ασκήθηκε, ο Γκόμεζ δήλωσε: "Όταν κερδίσαμε την Πορτογαλία, πίστευα ότι η υποστήριξη από όλους θα ήταν δεδομένη. Έκανα λάθος, οπότε απάντησα και πάλι στις κριτικές στο ματς με την Ολλανδία, όπου σκόραρα δυο φορές. Μίλησα με τον προπονητή μου σχετικά με τις κριτικές που μου ασκούν και εκείνος μου είπε να τις ξεχάσω και να μην αφήσω να επηρεάσουν την ισορροπία μου. Στο γήπεδο τα πρώτα λεπτά αισθάνεσαι τρομερή πίεση και νιώθεις πως βρίσκεσαι σε επιτήρηση. Ίσως φτάνεις και στο σημείο να μην παίζεις τόσο ελεύθερα όσο θα ήθελες αν σκέφτεσαι συνέχεια πως θα σε κρίνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα